| AleNNNoNNe a întrebat:

Deci prietena mea se enerveaza din absolut orice, acuma s-a suparat ca eram cu niste prieteni si nu i am raspuns 23 de minute, deci ma amuza teribil subiectele banale din care se supara, desi ma cam enerveaza lucrul acesta o iubesc tare, cum ar trebui sa procedez si ce ar trebui sa fac? Sa nu uit, ea e foarte indiferenta si orgolioasa, dar ma iubeste tare a facut multe pentru mine, la fel si eu, numai ca deja sunt cu puterile la pamant din cauza asta.

10 răspunsuri:
| Astaeparereamea a răspuns:

E geloasaaaa foc! Dar si tu ai dai apa la moara laughing Continua sa te amuze chestia asta si-ai sa vezi ce de vizite pe la spital o sa faceti

| SergiuBoss11 a răspuns:

Nu este asa indiferenta din cate se pare.tu ii hranesti starea de indiferenta prin atitudinea ta puerila. poate era geloasa sau ingrijorata...te-ai gandit la asta? o lasi singurasad si iesi la baut cu prietenii

| AleNNNoNNe explică (pentru SergiuBoss11):

Eram acasa, au venit sa imi faca o vizita surpriza nu am mai iesit cu ei de 3 luni din cauza ei, deci cam sacrific tot pentru ea. Si in plus nu beau si etc...

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru AleNNNoNNe):

Trebuie sa porti o discutie cu ea...asa s-a destramat si o relatie de-a mea.Noi ne certam din prea multa iubire.si acum suntem intr-o cearta lunga de luni de zile si nu vorbim unul cu altul.Nici nu mai stiu motivul, tot asa ceva banal. Daca va iubiti, discutati. Spune-i:"te iubesc, dar nu mai pot...imi poti oferi putina intelegere? ma mai iubesti?". Spune-i ce-a patit un prieten de-al tau pe nume Sergiu(eu) tot din cauza certurilor, si sa o intrebi daca vrea sa se intample si cu voi la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La fel este si prietena mea, se supara din orice. Am observat ca daca reusesc sa nu o supar o perioada isi aminteste ceva din trecut si tot se supara. incep sa ma obisnuesc cu ea.

| AleNNNoNNe explică (pentru anonim_4396):

Hahaha exact la fel e si a mea, daca nu gaseste motiv, cauta in trecut, si tot face ea ceva sa fie suparata laughing

| TheImpaler a răspuns:

S-a suparat ca nu i-ai raspuns 23 de minute? da-i papucii. sa vadem pe cine se mai supara. cum o educi, asa o ai.

| AliTheo18 a răspuns:

Eu zic ca trebuie sa vorbesti cu ea deschis, daca spui ca va iubiti. Si in orice cuplu sunt certuri, dar cand esti costient ca o iubesti si invers, o sa treceti peste toate, mai ales ca astea sunt niste certuri banale. vorbeste-i frumos si explica-i ce trebuie, spune-i ce ai pe suflet. Sunt sigura ca o sa inteleaga! Succes!

| Coquinetza a răspuns:

Nu te mai consuma din atata lucru, si mai ales, nu-i arata ca te consumi din atata lucru, o sa profite si o sa faca mai rau.

| AleNNNoNNe explică (pentru Coquinetza):

Aa sunt foarte calm, nu ma consum din toate rahaturile, dar mno cam de jumatate de an se cam supara si daca ma impiedic pe strada.