Scumpa mea fa ceea ce te indruma inima sa faci, daca crezi ca relatia voastra mai merita inca o sansa vorbeste cu el, gandeste--te ca :''incercarea moarte n-are "'...si inca un lucru degeaba esti cu alt baiat daca tot timpul te gandesti la el si faci comparatii intre ei 2, orice merita a 2-a sansa chiar si voi! merge e bine nu asta e, macar esti linistita ca ai incercat si nu vei trai mereu cu intrebarea :''oare era mai bine daca ma impacam cu el "'...profita acum cat ai ocazia, ca intr-o zi poate si el o sa-si gaseasca pe altcineva si o sa-ti para rau, nu o sa stea tot timpul dupa tine, asa ca curaj!
Succes
Daca te iubeste impacate cu el, daca te dedici numai tu si el nu face nimic uita tot.
Cheama-l tu la un suc si spune-i tot ce simti tu. In cazul in care relatia asta e imposibila, renunta. Asta e! nu e un capat de lume.Dar este foarte probabil ca atunci cand el te va auzi cum ii spui cat de mult inseamna pentru tine, sa isi dea seama ca e mai bine sa ramana cu tine! Mult succes!
Sari in bratele lui! Poate suna aiurea sau am fost prea indiscreta dar cum am zis sari in bratele lui daca va iubiti. ia legatura cu el vorbiti si dintr-un daintr-alta intaba-l daca te mai iubeste si asa mai departe vorbiti spune-i ce simti dar in general ar fi indicat sa te impaci cu el. succes!
Problema e ca nu am vorbit de foarte foarte mult timp, si dintr-o postie ne-am dat ignore, si acum 2 saptamani l-am scos... dar am aflat ca are alt id
Poate ca nu cunoaste iubirea atunci cand iubesti faci orice. absolut orice pentru ea. :-