Poate ca ea se simte si ea putin intimidata de tine (spun din experienta, si eu sunt timida) sau poate crede ca ai vrea doar sa iti bati joc de ea. Si cred ca ea pune pret pe invatatura, si chiar se straduieste la examene, deci scuza ei e valabila.
Poate ar trebui sa ai putina rabdare, vorbesti cu ea, si ii spui ca atunci cand are niste timp liber sa mai iesiti, pentru ca si ea e interesata de tine (daca a vorbit si ea cu tine). Poate ai putea sa ii faci niste complimente dragute, din care sa isi dea clar seama ca o placi cu adevarat .
Succes, si o seara frumoasa in continuare!
Te-ai gandit vreodata ca ceea ce spune ea nu sunt scuze ci pur si simplu lucruri de care are nevoie! poate simti ca mergi prea repede si incearca sa se protejeze de o posibila dezamagire.incearca sa o intelegi si sa fi mereu langa ea chiar daca asta inseamna "mess"!
Daca atractia este mare lupta pentru ea, la urma urmei nu ai nimic de pierdut!
O noape placuta iti doresc!
Nu le-am luat niciodata ca pe niste scuze, ii respect deciziile, chestia cu invatatul e pe bune, chiar invata foarte bine la scoala.
Atractia e foarte mare, doar ca nu vreau s-o deranjez... poate a iesit cu mine doar sa nu ma simt eu prost, exista posibilitatea sa nu ma placa deloc si nu vreau s-o fortez sau sa o oblig sa ma placa. Asta e dilema mea, daca continui discutiile pe mess o deranjez sau nu?
Daca deranjezi,stai linistit ca iti va spune ea
Tu fa tot ceea ce iti dicteaza inima! posibil ca ea sa aiba un caracter mai indiferent si sa nu stie cum sa-si arate sentimentele.Tu din cate vad esti o persoana care gandeste negativ si nu are destula incredere in propriile forte! spui ca a bagat o scuza dar ai trecut peste,dar pana la urma s-a intalnit cu tine, te surprinte faptul ca desi a cerut sa mergeti mai usor cu relatia, intra in conversatii pe mess. fata da semne ca nu ii esti indiferent deci nu vad care este problema! tu continua sa fi tunsi mai cere-i din cand in cand cate o intalnire, lasa ca timpul sa decida ceea ce este mai bun pentru voi, iar pana atunci tu fa ceea ce-ti dicteaza inima! daca o placi asa mult nu vad motivul pentru care sa te dai batut!
Succes!
Usor de spus, greu de facut. E cam penibil, " hei, daca continui sa vorbesc cu tine te deranjez sau nu? "...
Ce ți se pare penibil? la un moment dat el nu va mai vorbi deloc cu tine și te va ignora de tot. Atunci ce faci?