Salut, pai ai putea pentru inceput sa ii spui ei sa nu mai accepte avansurile din partea lor, dupa care ai putea sa rogi pe cineva mai de incredere, sa te ajute cu problema asta. Si pana la urma daca e "m-ai facut" ce? degeaba e facut daca habar nu are bataie, plus ca ai putea sa le spui cu frumosu' care este situatia
Sa Incepem in Primul rand eu as zice sa ii zici odata ca ori cu tine ori cu ei si daca cu tine ii spui sa le spuna sa nu se mai dea la ea sau frate fa-te si tu mai muschiulos... sa o aperi... sper sa te ajute
Singura vinovata e ea. Nu trebuie sa-i evite! Trebuie pur si simplu sa nu le permita! Gadeste obiectiv! Nu e vina alora ca le place de ea si ca ea accepta avansurile lor.
Bah omule deci tu zici ca is mai facuti ca tine, da? Deci curvarii aia ii pun mana pe fund ca sa se excita ca dobitocii, stii ce sa faci, ii prinzi pe fiecare singuri cand ii vezi, si dau pumn in gura in nas si daca tot solid ramane ii dau sub centura sa nu mai poata avea ganduri erotice! Gayii dracu, eu in locul prietenei tale le-as *** cate o palma pe moaca!
Man,degeaba ai muschi si esti mare! e vorba de curaj, de creier, si sa stii sa dai cu pumnul.
Un exemplu real:unul de la mine din clasa se dadea "smecher", cu muschi pe el, lupte libere baiatul.Intr-o zi se luase de unul pitic si slabanog care ii era frica de bataie.Ala cu muschi comenta la el, slabanogul ii rupe un uppercut si inca 2 pumni de il lasa jos.
p.s:aia nu sunt prieteni care fac asta,e de vina si prietena ta ca le permite (nu te supara ca iti zic asta), asteapta du-te la un sport, box, karate, kickboxing 2-3 dupa zmardoieste-i pe rand.
Numai bine!
violenta nu este buna dar javrele umane merita!
Poate incerarca sa nu semai imbrace atat de atragator incat toti sa se uita la ea si sa ii dea palme. acum eu nu spun sa se imbrace precum bunica, insa mai decent, si poate astfel de probleme vor inceta. si ea ca fata de ce nu le da vreo 2 palme la idiotii aia? poate si ei ii place, mai stii?
Atata timp cat ea tolereaza asta din partea lor sau ii e greu sa se fereasca, tu nu prea ai ce face. Poti sa comentezi sau sa te dai la ei dar s-ar putea sa iti petreci mai mult timp agatat prin copaci decat cu prietena ta.
Mai asteapta sa cresti putin si nu mai pune la suflet pana atunci.
Totusi, cum s-a mai zis, n-ar strica sa incepi un sport de lupte daca te framanta imposibilitatea de riposta!
Bafta!
Arata-le ca ai poza cu grasu x si ca nu o sa fii intimidat de niste golani care nici macar nu au poza cu grasu x.
Mai, tu atragi toata vine asupra ta! Ce pana mea, ea e statuie? O palma peste fata la fiecare atingere nu da si ea? Chiar asa? II lasa sa o apuce de fund?
Deci am aplicat metoda ta si acela a stat in genunchi si isi cerea iertare si au venit 8 adulti ca asa il nenoroceam si mai am inca 4 de articulat cum ai zis tu pe rand