| Kairon a întrebat:

Deci salut tpu...am si o problema.
Deci am in clasa o fata care o plac foarte tare...de ceva luni incerc sa ii spun ce simt dar nu am curaj, sau macar sa vada ca imi pasa de ea!
De ceva timp nu mai vorbeste cu mine, nu ma baga in seama si nu stiu ce sa fac! Ma gandesc aproape mereu la ea!
Deci dati-mi si mie niste pareri bune!

Răspuns Câştigător
| CrushBoy89 a răspuns:

Aww..dragut.Sa stii ca fetelor le plac baietii timizi si cool.Adica nu le plac genul asta"cocalari" care sar pe tine.Ma intelegi. Poate ar trebui sa fii un pic mai dezghetat, sa flirtezi cu ea, da-i de inteles, si cand vezi ca iti raspunde la fel, fa "pasul cel mare", sa zic asa.Dar asteapta o perioada, sa nu fie prrea devreme, cere-i numarul de telefon, abordeaz-o pe mess sau facebook.Nu astepta sa deschida ea prima conversatia, incepe-o tu.Asa va stii ca iti pasa.Dar important sa nu te grabesti! Mult succes!

5 răspunsuri:
| anamaria0974 a răspuns:

Daca nu prea mai vorbeste cu tine nu e de bine. Bag-o si tu mai mult in seama ca daca voi nu tineti nici-o conversatie iti va fi mai greu sa ii spui ca o placi. Si nu ai de ce sa iti fie frica sa ii spui ca o placi ca pana la urma e decat o intrebare si o simpla parere.Ar trebui sa fie fericita ca esti sincer si sa aprecieze acest lucru.Deci fi curajos si spune-i ce simti ca esti baiat daca erai fata era altcevawinking. Bafta! kisskiss

| Kairon explică (pentru CrushBoy89):

Da dar problema e acum ca nu mai vb cu mine.Nu ma baga in seama cand vb cu ea? In trecut mereu vorbeam cu ea, ma baga in seama iar acum nimic! Ma gandeam sa o las asa cateva zile pana in weekend sa vad daca nu mai e suparata... Daca tot e suparata o sa vad ce pot face in weekend.ma gandeam sa ii fac vreo surpriza, niste flori nu stiu...

| CrushBoy89 a răspuns (pentru Kairon):

Incearca sa gasesti lucruri in comun.Intreab-o ce se intamplahappy. Fara frica.Nu ai nimic de pierdut.Sti...daca nu risti nu castigiwinking.Te sfatuiesc sa mergi sa-i cumperi un buchet mare de flori si sa ii faci complimente, despre buze, ochi etc.Incearca sa o faci fericita.Invit-o la un suc, la o cafea, la o plimbare in parc etc. Daca mai ai vreo intrebare, contacteaza-ma.Deci incearca sa o intrebi cu frumosul de ce nu te baga in seama de la un timp.Alta ideea ar fi sa ii compui o poeziebig grin. Ceva, despre cat de frumoasa e.Dar ai grija ca prima data sa ii spui daca ii place.Sa nu ii spui ca e pntru ea. Daca ii place, poti sa ii spui: ''De fapt, poezia asta era pentru tine''.big grin
Baftaaaaaaaaa!tongue

| Kairon explică:

Gata am rezolvat multumesc :X

| CrushBoy89 a răspuns (pentru Kairon):

Cu multa placere.De asta suntem noi aici, pe TPU.Sa ne ajutam.Multumesc pentru fundahappy