Eu zic sa nu faci nimic. sa o lasi sa se gandeasca bine ce e de facut. daca nu iti mai acorda atentie probabil ca nu poate sa te ierte. probabil a fost o lovitura destul de dura pentru ea ca ai inselat`o cu prietena ei...
eu nu va intelg pe voi baietii... daca iubiti de ce inselati. daca chiar o iubeai nu o inselai.
Stii ceva? Esti un nesimtit.Cum poti sa spui ca ti la ea cand ai inselat-o copile?! Cand ti la cineva, nu inseli, nu-i provoci durere, respecti fidelitatea! Nici nu merita un imbecil ca tine, sa-ti fie rusine! Du-te la curve, iubirea nu e de tine.PA!
Ai distrus relatia voastra printr-o aventura! Trage linie si vezi daca s-a meritat! Si nu uita sa tragi si invatamintele!
Buna,
Nu stiu cum e iubirea asta a ta, daca ai inselat-o cu prietena ei cea mai buna, insa, cred ca in loc sa insisti sa vb cu ea, mai bine a-i lasa-o sa se gandeasca.
Pune-te in situatia ei, daca ea te-ar fi inselat cu un prieten de-al tau, cum ai fi reactionat? nu cred ca ai fi uitat asa peste noapte.
Las-o sa stea linistita, sa se gandeasca, pentru ca are nevoie de liniste si de timp d gandire si daca insisti o sa devi enervant si faci mai rau.
Asteapta, daca te iubeste te iarta, cu toate ca nu prea ai merita sa fi iertat.
Esti vai de capu tau. daca tu crezi ca o fata poate sa te ierte dupa ce ai inselat-o cu CEA MAI BUNA PRIETENA. esti prost rau, scuze ca iti zic. si mai zici si ca ti la ea . vai. imi pare rau, dar asta e adevarul. esti un magar, ca majoritatea baietilor. ar trebui sa fie retardata sa te ierte. pe bune )
E si normal saa fie rece cu tine... daca o iubeai nu o inselai si mai ales si cu cea mai buna prietena a ei parerea mea e sa mai astepti sa vezi ce o sa iti zica poate vrea sa se impace cu tine dar tu cum ai fi reactionat daca ea te-ar fi inselat cu cel mai bun prieten al tau?
Cel mai tare nu o doare faptul ca ai inselat-o ci faptul ca ai facut-o cu cea mai buna "prietena" a ei, ca daca ii era cu adevarat prietena nu o facea. Si chiar daca te va ierta, nu va uita niciodata si mereu iti va reprosa asta.