| DedeeSmile a întrebat:

Deci: stiu ca ati putea crede cas pitsi sau ceva din numele meu, da nu-s credeti-ma oh go on Sa incepem rolling eyes deci, sunt pe clasa a 7-a si tocmai am incheiat o relatie cu unu de a 6-alaughing si a inceput sa-mi placa de de altcineva. dar e o problema. cum ziceam: eu sunt pe a 7-a. iar el pe a 10. inteleg ca poate nu vom putea avea o relatie. dar, cum as putea face ca sa fim MACAR prieteni. am facebooku lui, dar nu stiu cum sa-i scriu adica.mrg stiu laughing da mi-e rusine. ceva idei? Fundabatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| whoocares a răspuns:

In primul rand. dupa nume nici nu m-as fi gandit sa te asociez unei "pitsi" asa cum zici tu. dar cum ai inceput sa scrii, m-am lamurithee hee
in primul rand. nu inteleg de ce iti pui problema in felul asta? cine a zis ca nu puteti avea o relatie? orice e posibil.
ai putea sa te bagi in seama cu el, dacaasta vrei, rugandu-l sa iti dea un like la o poza, daca tot ai facebook-ul lui, sau si mai bine. sa il intrebi direct " ce faci?" sau ceva de genul. din vb in vb ii ceri id-ul de mess, incepeti sa vb mai des, faceti, eventual, si schimb de numere de telefon.si asa e. in putin timp puteti deveni buni prieteni, sau chiar iubiti, depinde de ritmul in care relatia dintre voi evolueaza. happy bafta multa. funda?batting eyelashes

9 răspunsuri:
| ConnstanntiN a răspuns:

Ia un stimulent si prinde curaj. big grin

| IouKnowIt a răspuns:

Hmm... pai daca pe cerei id de mess si fi mai curajoasa inainte de o relatie serioasa mai intai trebuie o relatie de prieteie.Bft cu elwinking.

| DedeeSmile explică (pentru IouKnowIt):

Mersi:*winking

| gestfacoff a răspuns:

Pai eu stiu poate ti-a dat un like, multumeste-i pe chat si incepe vorba, nu fi timida dar nici nu fi prea "vulgara", incepe sa il intrebi la ce liceu e chatterbox chesti d'astea :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu crezi ca poti avea o relatie cu el?

| DedeeSmile explică (pentru gestfacoff):

Ok mersi winking

| DedeeSmile explică (pentru whoocares):

Mersi:* si vreau sa spun ca multe raspunsuri m-au ajutat. si leas da la toate o funda,dar nu pot decat una sa dau, deci tio dau tie, pentru ca sincer mi se pare ca m-ai ajutat cel mai mult:*

| whoocares a răspuns (pentru whoocares):

Multumesc frumos. :*

| DedeeSmile explică (pentru whoocares):

Eu iti multumesc :*