In primul rand. dupa nume nici nu m-as fi gandit sa te asociez unei "pitsi" asa cum zici tu. dar cum ai inceput sa scrii, m-am lamurit
in primul rand. nu inteleg de ce iti pui problema in felul asta? cine a zis ca nu puteti avea o relatie? orice e posibil.
ai putea sa te bagi in seama cu el, dacaasta vrei, rugandu-l sa iti dea un like la o poza, daca tot ai facebook-ul lui, sau si mai bine. sa il intrebi direct " ce faci?" sau ceva de genul. din vb in vb ii ceri id-ul de mess, incepeti sa vb mai des, faceti, eventual, si schimb de numere de telefon.si asa e. in putin timp puteti deveni buni prieteni, sau chiar iubiti, depinde de ritmul in care relatia dintre voi evolueaza. bafta multa. funda?
Hmm... pai daca pe cerei id de mess si fi mai curajoasa inainte de o relatie serioasa mai intai trebuie o relatie de prieteie.Bft cu el.
Pai eu stiu poate ti-a dat un like, multumeste-i pe chat si incepe vorba, nu fi timida dar nici nu fi prea "vulgara", incepe sa il intrebi la ce liceu e chesti d'astea :*
Mersi:* si vreau sa spun ca multe raspunsuri m-au ajutat. si leas da la toate o funda,dar nu pot decat una sa dau, deci tio dau tie, pentru ca sincer mi se pare ca m-ai ajutat cel mai mult:*