| αʅҽxƈσσʅʅ a întrebat:

Deci... sunt cls a2-a d. în clasa intîi am primit o scrisoare de la o fată :X spunea ca mă iubeşte dar să nu spun la nimeni eu prost ce-am fost am spus la colegă-miu că ma iubeşte în clasa a doua se uită la mine, adica în oră cînd îi pun o întrebare la un coleg ea imi răspunde dakă îi pun ei îmi răspunde cu plăcere :X :X :X :X dar întrebarea este: mai este supărată k i-am spus lu' colegul meu k mă iubeşte? dar în ultimul timp n-a mai vb cu mine deci vă roog raspundeţi la intrebare!

Răspuns Câştigător
| AVRILavigne1000 a răspuns:

Nu il baga in seama si eu sunt mica dar asa de 13 ani dar sunt si eu inebunita dupa un baiat.prima oara intreab-o daca te mai iubeste de atunci daca nu raspunde zi mai pe ocolite intreab-o daca iubeste pe cineva asta nu are cum sa nu raspunda. urareste-o si vezi daca mai sta cu cineva (prieteni cum ar fi)si daca e singura... spune-i trebuie e ca nu stiu daca o placi si tu

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ce iubire de clasa 2ª mai elevule? Tu spune-i sa iubeasca hartia din carte nu sa fie cu capu-n nori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietene tu cred ca ai invatat limba romana la fara frecventa. Mai incearca odata dupa ce te dumiresti cum e cu limba romana.

| kamykaze88 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cica are 8-9 ani

| αʅҽxƈσσʅʅ explică:

Woow ce retardat este anonim

| αʅҽxƈσσʅʅ explică:

Aproape toti sunt aşa şi măi cătălina, am spus că eu sunt băiat!

| αʅҽxƈσσʅʅ explică:

Cătălina a dat cel mai bun răspuns!

| AVRILavigne1000 a răspuns (pentru αʅҽxƈσσʅʅ):

Mersi

Răspuns utilizator avertizat
| Azumii a răspuns:

Doamnee laughing)) eu abia am 13 ani si nu stiu foarte bine ce-i iubirea laughing)))

Si stiti voi astia de 9-10 ani... oh go on

Bah lasa-te de meserie ...ai timp tongue laughing)

| αʅҽxƈσσʅʅ explică:

Păi... eu am nhumai 10 10 10 10 10 10 10 10 pe linie! nu uit de temă sau ceva aşa că...

| αʅҽxƈσσʅʅ explică:

Da măi cristinica, dar să nu fiu NICI dăla cum îi spuneţi voi : GAY