| Debb a întrebat:

Deci: sunt pericole sa raman insarcinata daca prietenul meu a avut penisul in vaginul meu doar... cred ca mai putin de un cm big grin si ejaculase inainte? Pentru ca am auzit niste chestii ca spermatozoizii isi mai fac efectul inca nu stiu cate ore dupa ejaculare.

P. S : Sunt virgina.

Răspuns Câştigător
| jessica22 a răspuns:

Ca sa ramai gravida trebuie sa fii in perioada fertila, adica doar 1 zi din luna, ziua in care se produce ovulatia. Ovulul traieste 24 ore. Spermatozoizii 48 ore. Mai exact: daca ai contact cu o zi inainte de ovulatie sau in ziua ovulatiei poti ramane insarcinata. In rest nu. Iti spun asta pentru ca unele fete simt cand se elibereaza un ovul, iar daca esti una din ele, iti poti da seama imediat daca poti ramane sau nu. Testele de sarcina iti pot spune daca esti gravida numa la cel putin o saptamana de la fecundarea ovulului, deoarece sa face pe baza unei substante ce se elinima prin pipi, substanta pe care corpul tau o produce numa cand deja esti gravida, ceea ce va inseamna ca va trebui sa faci avort daca nu vrei inca copii, iar avorturile pot afecta fertilitatea mai tarziu. Cele mai indicate sunt pastilele de a 2-a zi, sau a 3-a. Nu e obligatoriu sa isi dea drumul inauntru ca sa ramai gravida, e de ajuns sa ajunga sperma la intrare, ca de acolo stiu ei pe unde sa o ia, de asemenea poti ramane gravida (sanse mici, dar sunt) si inainte sa ejaculeza, cand se face preejacularea, care de asemenea detine spermatozoizi.

14 răspunsuri:
| georiana a răspuns:

Nu prea cred ca e posibil. daca te simti ingrijorata iti poti lua un test de sarcina dar eu nu cred ca este posibil.

| georiana a răspuns:

Poate ai fost virgina ca acum daca a avut penisul in vaginul tau nu mai esti

| ElDictator a răspuns:

Desigur ca se poate

| vasic a răspuns:

P. S. Ai fost happy 1 cm. cum l-ai masurat cu doua patratele de foaie de matematica? Atentie la neatentie te poti arde rau cu cavalerii cu coada. Sunt foarte iuti si imprevizibili.

| vasic a răspuns (pentru georiana):

No problem. toate fetele din ziua de azi sunt virgine. Pe acelasi principiu ca mai sus desigur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza adincimea penetrarii; daca a ejaculat in interior si esti in perioada favorabila, ai toate sansele sa fii.

| Purec a răspuns:

Doamne dar tu crezi ca treaba asta cu sarcina e ca un virus? sau ce? Nu, logic ca nu sunt sanse sa ramai insarcinata. Am din ce in ce mai mult impresia ca lumea o ia razna din ce in ce mai rau.

| Debb explică (pentru Purec):

Scuza-ma ca m-am interesat penteru binele meu. Razna sunt alti copii care intreaba daca poti fi insarcinata de la masturbare happy, nu eu.

| IMC90 a răspuns (pentru Debb):

Ai 15 ani, in locu tau mi-ar fi rusine de parintii mei sa pun asemenea intrebari.
Cred ca te-ar alerga tactu' cu furca daca ar afla ce faci tu in loc sa inveti la mate.

| Purec a răspuns (pentru Debb):

Trebuia sa te interesezi totusi inainte happy

| ggalilei a răspuns:

Daca a ejaculat inainte afara, apoi a bagat-o putin, exista riscul sa poti ramane insarcinata, fiindca dupa "jeturile principale", daca ai sa te uiti mai bine, mai curg cateva picaturi minuscule, dupa cateva secunde, plus ca poate ramane sperma sub preput, care introdus imediat in vagin poate fecunda ovulul. Teoretic, este posibil, dar sunt 50% sanse. Dupa ejaculare nu mai folositi penetrarea, decat daca se spala partenerul, altfel e riscant.

| MojitoMarco a răspuns:

Felicitari vei fi mamica:d

| namea a răspuns:

Buna va rog sa ma ajutati si pe mine, am facut sex cu prietena mea si dupa ce mi-am sos penisul cam la 1 minut mi-a venit preejacularea, bineinteles ca nu mi-am dat drumul in ea, am ejaculat dupa 10 minute.problema e ca i-a venit menstruatia pe 27 decembrie si sunt ingrijorat de can e in perioada fertila

| Juravle_Mihai_1997 a răspuns (pentru jessica22):

Vaginul este un mediu prea vascos pentru spermatozoizi sa inoate, ei se pot deplasa doardaca ajung in colul uterului sau in cavitatea uterina.