Nu ai exagerat, e intr-un fel sau altul normal sa fii geloasa, la urma urmei iti da si motive.Nu e nimic anormal in faptul ca ei doi mai pastreaza legatura, ca vorbesc, dar e cam aiurea sa te ignore pe tine.Totusi,treburile astea imature cu datul mesajelor de pe alt numar, facutul pe inabordabilul si vorbitul in sictir nu isi au locul intr-o relatie, asa ca nu prea vad de ce te complici, mai bine cauta-ti unul care sa nu se comporte ca un copil nesimtit.Cat despre prietena ta, ma abtin, nu stiu daca ea 'te sapa' sau nu, dar sfatul meu e sa nu ai prea mare incredere in femei cand vine vorba de prietenii, suntem cam ciudate, irationale si invidioase pe una pe alta, rareori gasesti o fata cu capul pe umeri.
1. Nu, nu ai exagerat.
2. Ai grijă la "cea mai bună prietenă" căci, după cum vezi, ţi-e orice numai prietenă nu.
3. "Cea mai bună prietenă" la femei este deseori un mit.
Salut.
Daca facea misto de tine nu ai exagerat. Ai mare grija la prietena ta cea mai buna si la el. Prietena mea a fost cu un baiat, dupa care am fost eu cu el si ce crezi? El m-a inselat cu ea. La o adica trebuie sa ai mare grija si sa nu spuna nimeni chestii gen trebuie sa ai incredere pentru ca e cea mai buna prietena a ta. Eu am riscat si am avut incredere pentru ca ne cunosteam de 7 ani, iar prietene foarte bune e ram din cls. a 3-a adica de 4 ani. Am avut incredere in ea si ce am rezolvat? Iar legat de prietenul tau... vorbeste cu el. Va suparati unul pe altul din chestii prostesti.
Nu ai exagerat. Tu ai spus adevarul. Te deranjeaza sa te ia la misto si sa vorbeasca cu prietena ta prin mesaje.Lasa`l fata mea, nu`i de tine. :*
Tu isa... ce te'am invatat eu pe tine aicisa?
mortii cu mortii si viii cu viii
N is dead
AlexEjmecheru întreabă: