| Anonymous95 a întrebat:

Deci treaba sta cam asa. Sunt cu fata asta de 4-5 zile. Mereu dupa ce petrec ceva timp impreuna cu ea patez pantalonii straight face Pata este cat un dop de sticla... Banuiesc ca este lichid dinacela pre-ejaculator (asa ii zice cred). Dar faza este ca nu am avut aceasta problema cu celelalte fete cu care am stat. E prea multa chimie? laughing Cum spanac sa impiedic acest lucru?! Am nevoie de o solutie urgenta.

Răspuns Câştigător
| Ea12345 a răspuns:

E clar ca te atrage mult. Si ai erectie de la un simplu sarut mai intens.
Ea nu isi da seama? Daca reuseste sa te aprinda asa e clar ca stie ce face si ce efecte are asupra ta.
Nu poti impiedica aceste lucruri, ele vin de la sine. Spune-i ca te innebuneste, luati-o mai usor.Nu aveti nicio saptamana. Dar e clar, chimie exista. Prevad o viata intima reusita.

7 răspunsuri:
| CristianMarius a răspuns:

Probabil esti excitat cand esti cu ea

| Ady994 a răspuns:

Zii sa nu mai fie asa sexylaughing)

| rusis a răspuns:

Nu vei putea sa gsesti o solutie lla mine se intimpla la fel.

| mona a răspuns:

Fata aste te cam excita la maxim si daca nu vrei sa ti se mai intample treaba cu pata atunci schimba partenera

| Anonymous95 explică (pentru CristianMarius):

Logic ca sunt excitat straight face dar naiba cu nicio fata cu care am mai fost nu mi s-a mai intamplat sa curga lichid pre-ejaculator. Cel putin nu atat de mult incat sa se pateze pantalonii straight face

| Anonymous95 explică:

Buna ideea cu pantalonii de cauciuc. Probabil si niste chiloti de tabla ceva. =)

| Ignea_Andrei_1995 a răspuns:

E chimie intre noi, poezie despre DOI