Ba van damme, stai cuminte! fetele se uita mereu dupa baieti mai mari, nu mai mici. cand iti dispare casul de la gura, cauta una de varsta ta
Deci daca o vezi pe strada, salut-o...Si poarta-te normal.Intra in vb. cu ea. Poate va mai apropiati si iesiti asa amical la un suc.Nu e nevoie sa-l ameninti pe actualul ei iubit...Asta nu rezolva nimic.
Nu fa greseala sa-l ameninti sau sa-l batsi
O sa o lasi cu o impresie proasta despre tine!
In legatura cu fata, e de mult cu tipu`?
S`ar putea sa aiba unele sentimente fata de el, si daca ii spui sentimentele tale s`ar putea sa fi ranit
Daca e de mult timp cu el, eu zic ca ar fi mai bine sa te retragi.
Esti destul de tanar, ai toata viata inainte iar fete sunt pe toate drumurile
Insa, daca e de putin timp cu baiatul acela, merita sa incerci.
Incercarea moarte n-are.
Baga`te cu ea in seama, fa`o sa inteleaga ca tu vrei sa redeveniti ''amici'' si dupa ce treci de stadiul asta, treci la urmatoru`.
Acela de a`i spune sentimentele tale si incearca`ti norocul.
Bafta! :*
Sper ca ti-am fost de folos.
Nuuu ...bai =]]... daca o sa-l ameninti sau o sa" i`o dai ". fata aceea te va uri pentru ce i`ai facut pr. ei . mai bine .***` :]. continua sa vorbesty. poate sa te intalnesty . dar actioneaza doar dupa ce se desparte de acel baiat :*
mult succes:*
Se vede ca iti place mult de fata asta, dar nu poti sa te duci sa-l ameninti pe iubitul ei pentru ca o iubesti.Gandeste-te la ea, nu cred ca ar mai vrea sa vorbeasca cu tine niciodata daca ai face asta, in plus esti mai mic ca el si nu stiu daca o sa-ti reuseasca. Du-te si vorbeste cu ea si spune-i ce simti... apoi totul vine de la sine.Nu este bine sa tii totul in tine. I-ati povara asta de pe suflet si spune-i totul si intreab-o cu ce ai suparat-o de nu mai vorbeste cu tine.Succes! Sper ca te-am ajutat
Ma da ala are 15 ani... e un fatalau e de 2 luni cu ea si nu a sarutato niciodata!
Ma ala e un aschilopat n-are mai mult de 55 de kg si are 18 ani. un gunoi de om... e de 2 luni cu ea si nu a sarutato niciodata!