Scimbati nr de telefon si gata dal dracu de prost sa se sinucida daca asta vrea... dupa parerea mea nu e intreg la minte asa ca mai bine scapa de el repede fara sa ii dai nici o explicatie iar daca vine la tine la usa pur si simplu nu ii deschide, prefate ca nu esti acasa si la un moment dat va pleca, stai linistita ca nu te omoara si ar fi bine sa mergi la politie sa spui cum sta treaba, daca ai 18 ani poti da declaratie daca nu mergi cu mama ta nu e nici o rusine si eu am avut o problema de genu asta, pe mine m-a amanintat cu cutitul la gat ca daca ma despart de el imi taie gatul si apoi se omoara si el in fn a trecut...fa ce ti-am spus atfel va fi mai rau, si nu iesii singura din casa mai ales seara, iesi cu prieteni sau cu un baiat mai mare decat tine pentru ca e mai sigur bafta:*
Si daca imi sparge usa? doamne mi-e rusine. ( nu stiu cu ce-am gresit in viata asta
Nu cred ca are atata putere sa iti sparga usa si chiar daca ar avea nu poate pentru ca usile sunt destul de rezistente...mergi chiar astazi la politie sau maine dimineata nu mai sta cu frica asta pe tine...ai grija
Atââââât. ))
Schimbă-ţi drace numărul de telefon şi gata. Nu se omoară, e doar o vorbă care doar un disperat ar spune-o, dar nu va avea în viaţa lui tupeul chiar să facă aşa ceva.
Să te duci la poliţie? . Nu, n-are rost să implici oamenii în albastru în asta, nu ar face nimic chiar o să îţi facă mai mulţi nervi. Să te omoare? ))))). Vai de gândirea asta.
Cat timp sunt implicati parintii,ai o sansa.
Daca tu ti-ai pierdut curajul, roag-o pe mama ta sa-l sune pe tatal lui si sa insiste sa-si tina copilul in frau, sa te lase in pace!
Ajunge ca e el deviat, nu-i nevoie sa te devieze si pe tine.
Discuta cu mama ta, la dansa trebuia sa apelezi din prima clipa!
Clar e obsedat!
Vorbeste cu el si explica-i cum stau lucrurile. Pe urma, daca nu intelege si continua sa se comporte asa, discuta cu parintii tai si spune-le despre ce este vorba. Cu siguranta te vor ajuta si lucrurile vor reveni la normal!
Data viitoare, ai grija cu cine vorbesti ca, dupa cum ai vazut si tu acum, sunt tot felul de oameni nebuni in lumea asta!
O zi frumoasa si curaj! Nu-ti mai fa scenarii, ca n-are rost. O sa fie bine.
Acesta este riscul atunci cand o fata este "buna"! Nu ne-ai spus ce doreste " tacsu' ". Trimite-l intr-o zi la origini, cu tacsu' cu tot si ai sa vezi ce liniste se face.