Hey ce prietena ai daca se tot baga cu asa declaratii,aia nu iti e prietena,cred ca ar fi mai bine sa nu mai comunici cu ea.Cel mai bine cred ca ar fi ca sa vorbesti cu el serios, si sa ii zici totul in fata! Straduiete sa spui totul din suflet, nu iti pregati vreun text, ca oricum atunci la moment ai sa uiti tot si ai sa zici altceva in genere! Cel mai bine e sa dai friu liber emotiilor! mi s-a intimplat si mie ca baiatu care il uram incepea sa imi placa! Dar asta a fost cind eram prin a 6, si nu a fost nimic serios, asa o simpla distractie ca pentru copii! Fii tu cea adevarata! Si zi totul din suflet! Sper ca te va intelege! Succes! sper ca te-am ajutat!
Hei am fost intr-o situatie asemanatoare.Ar fi bine sa :
1 elimin-o pe aia care se tot implica si baga strambe de la ea
2 da-i o sansa si daca vezi ca nu e ok renunta ( dar ai grija ca tot ce iti spune el ar putea fi minciuni0
Bafta ai grija de tine si de ce faci :*
Daca te place cu adevarat va vorbi cu tine, te va asculta, intelege si te va crede..nu va crede in gura nimanui. Daca nu te place atunci crede pe altcineva, dar daca tu esti aceea care conteaza te va crede dar asta numai daca vorbesti cu el si ii vei spune tot ce simti pentru el.Sa nu regreti mai tarziu :*
Daaa, eu ma gandesc ca daca el a incercat atata timp si eu am tot refuzat iar eu daca vin acum la el ma gandesc ca poate nu mai simte acelasi lucru. Sii asa zisa mea prietena era indragostita de el numai ca lui nu-i placea doar ca ea nu intelegea. Mdaaa, asta e viata.
Nu e discutie in contradictoriu, dar nu e nici asa de simplu. Poate ca firea mea neincrezatoare in tipicele comportamente masculine ma face sa cred ca tipul joaca teatru. Dar totusi, ma si induioseaza si gandul ca...a plans. Adica, rar vezi un baiat plangand, pentru ca ei vor sa fac pe durii... si nu prea avem parte de vulnerabilitate din partea lor. Totul depinde numai su numai de tine. Esti sigura ca era sincer? Baietii joaca multe trucuri ca sa seduca fetele. Poarta o discutie cu el, spune`i ca ai revenit la sentimente mai bune si ca esti dispusa sa vorbesti cu el. Trebuie sa stii daca tine la tine si isi doreste o relatie, sau pur si simplu, merge pe mana norocului " ce o fi, o fi " Incearca sa-l citesti, sa aflii cat mai multe despre el, sa vezi cine este cu adevarat.
Si, in legatura cu fata aia, eu zic sa nu intervii. Daca sentimentele tipului sunt suficient de puternice, n`o sa lase o simpla tipa sa intervine. Si am vaga impresie ca ea, cam se tine dupa el, in sensul ca`i impartaseste ceva sentimente.
Tine minte, tu esti stapana pe sentimentele tale, cauta adanc in sufletul tau, si pune`ti intrebarea : MERITA? Daca iti gasesti raspunsul la aceasta intrebare, poti face pasul urmator. Indiferent ce ai alege, tot va fi nevoie sa vorbesti cu el. Mult succes!
Oricum ce vei pirede din asta ca ii vei zice! Nimic! Din contra vei pierde daca nu vei face nimic si vei astepta de la el! El s-a chinuit saracutu cit sa chinuit, dar nu cred ca ar mai venit la tine za iti zica chiar daca te-ar iubi, pentru ca asta e mai prejos de demnitatea lui! Decit sa-l pierzi din ceea ca stai si nu faci nimic, nu cred ca se merita! nu ezita sansa,
Aha,bine ai sa faci! SPer sa functioneze, hey si dupa imi zici si mie rezultatu! In privat1! Chiar mii interesant ceo sa iasa! AStept funda de la tine