anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deciiiii... mie imi place de un baiat. el nu stie, suntem doar prieteni.Azi i-am dat poze cu o fata o fosta colega si facea ca""mama ce buna eee" mamaaa" si m-am simtit cam prost. el inainte e comporta de parca mar placea si mie ca acum nu ma mai place. ce credeti?happy

8 răspunsuri:
| daylove a răspuns:

Buna!
Daca iti place de el si sunteti prieteni nu e greu sa faci al 2ilea pas.
Ar trebui sa ii spui cand te intalnesti cu el :Aaa buna ce faci? ce bine iti sta cu tricoul asta, sau cu noua tunsoare.
Atunci el se va purta mai frumos cu tine iti va acorda de 100 de ori mai multa atentie si o sa puteti sa aveti o relatie.
Poate ca o sa faca chiar el primul pas.succes draga mea.te pup.

| Cata97c a răspuns:

Zic sa ii spui ca ii placi si sa il iei in brate daca te respinge mai incearca oricum si eu sunt baiat si stiu cum e toti baieti zic mama ce buna e asta pentru ca se gandesc la Sex... asa ca nu te lasa spune-i ce simti si i-al in brate stiu cum e si pe mine m-a intrebat acelasi lucru prietena mea nu prea o bagam in seama pentru ca eram mai timid si mi-a zis ce simte si am luat-o in brate de atunci tot asa... incearca

| kidutzq a răspuns:

rolling on the floor ha ha ha...ai picat in plasa lui. un baiat istet, merita o bere. scumpa mea, el a zis treaba asta ca sa vada reactia ta, daca pui la suflet ce zice el, sa-si dea seama daca il placi. da-i bataie si combina-l, iti garantez eu ca te place. dar sa stii ca noua barbatilor, ne trebuie mult timp sa facem primul pas, asa ca cel mai bine e sa faci tu lucrul asta. schimbarea lui de comportament e normala, doar e mare ''macho'' acum ca a vazut ca iti place de el, asteapta ca tu sa vi la el. asa suntem noi mai prosti din constructie. dar fa tu primul pas si totul va fi bine. ''love is in the air''. mult noroc draguta!

| alexandru1991 a răspuns:

Pai daca vezi ca nu iti da nici un raspuns fa tu primul pas. Intreaba-l si vezi ce iti va spune ca sa fii sigura. Insa sa fie un tip de treaba si intelegator pentru ca ai zis ca sunteti prieteni si ca pasul asta sa nu va stricati prietenia. Multa baftawinking

| DeeaMarry a răspuns:

Daca as auzi un tip exprimandu-se asa("mama ce buna e") l-as da naibii!

| BGI a răspuns:

Parerea mea, ca si a lui kidutzq: Pune mana si combina-l ca a facut asta doar sa vada reactia ta, sa fie sigur ca si tu il placiwinking

| gohsty a răspuns (pentru BGI):

Pai...da dar el i-a zis unui prieten ca nu ma place,desi eu asa cred ca imi ia apararea cand e sa ma puna cineva in zapada,ma ridica din zapada mereu, uneori ma lua de mana, si cand era sa arunce intr-un baiat a stat in spatele meu da m-a luat in brate.dar noi avem un prieten comun si el zice ca baiatul respectiv nu ma plk...mersi de sfaturi

| BGI a răspuns (pentru gohsty):

Eeei, stii cum e? Noi baieti uneori incercam sa ascundem anumite sentimente, incercam sa parem tari in fata altor persoane, din simplu fapt ca cica am fi barbati, desi unii din noi nu au trecut de stadiul de baieti tongue