| Cinenumastie a întrebat:

Degeaba sunt frumusel daca nu am ce trebuie in pantaloni, adica nu sunt asa de dotat (12-13 cm) la 21 de ani, mi-e frica sa am o prietena pentru ca va rade de mine cand o sa ajung la capitolul sex. Voi ce spuneti fetelor, ce ar trebui sa fac, sa scap de frica asta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai de ce sa-ti fie frica ca vor rade de tine. In primul rand, este important ca tu sa nu ai relatii doar de o noapte. Fetele vorbesc, si poti sa ai de suferit din puncutul asta de vedere.

Acum sa trecem la sex. Sa stii ca, lungimea nu conteaza absolut deloc. Si nici grosimea nu prea conteaza, asa cum a scris cineva.

Sa-ti spun putin despre educatia sexuala care te va lumina si te va face sa te simti mult mai bine. Femeile au un punct G, care daca stii unde este si stii cum sa-l stimulezi, placerea este de nedescris pentru o femeie. Ajunge mult mai repede la orgasm si poate trai ceva ce nu a mai simtit pana atunci.

Punctul G este localizat pe peretele frontal al vaginului, in spatele osului pubian. Profunzimea la care il gasesti difera de la femeie la femeie, dar el este de obicei pe la maxim 3-4 centimetri inauntrul vaginului. Astfel, teoretic vorbind, daca ai lungimea penisului de 6 cm e de ajuns sa-i oferi un orgasm de neuitat. Tu nu ar trebui sa te simti deloc prost in legatura cu asta.

Mai mult, statisticile spun ca lungimea medie a penisului la barbati in erectie intre 12, 8 şi 14 cm. Astfel, tu te incadrezi in categoria "medie". Tu realizezi ca jumatate de planeta au penisul mai mic decat tine? De ce ti-ar fi rusine cu asta?

Este in regula si te-as sfatui sa citesti niste articole de cum poti stimula o femeie mult mai puternic. Astfel, vei sti cand vei avea un contact sexual sa o faci sa se simta asa cum nu s-a mai simtit vreodata, si atunci crede-ma, nici nu-i va mai pasa de lungimea ta.

Sper ca te-a facut sa te simti mai bine articolul meu, si iti doresc o seara placuta!

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca pui ca prelungitor si limbuta nu o sa mai ai necazuriwinking

| sweetys a răspuns:

Se spune ca fetele sunt satisfacute daca e mai mare de 10 cm. Conteaza si cum o folosesti nu numai dimensiunea.

| Cσcσ a răspuns:

Normal,trebuie sa scapi de frica asta.La un moment dat vei avea o prietena si vei ajunge si la capitolul sex...si atunci ce faci? happy keep calm, cine te place, te place asa cum esti happy Pa wave

| Danysan a răspuns:

Cred ca ai citit prea mult.Mestere nu conteaza lungimea ci grosime.Important e sa simta ca are gaura plina (asa zicea cineva pe aici )si putina arta in atingerea punctelor care or sa o faca sa sara in sus. Daca vrei pot sa iti zic si ceva mai mult.

| GodWhy1234567890 a răspuns:

Neaa,fetele oricum de lasa la un moment dat

| Felys a răspuns:

Intr-o relatie nu lungimea p. e cel mai important, important este caracterul, modul cum te porti cu persoana iubita, cum stii sa gestionezi relatia, crezi ca daca o ai de 20 si esti un ghiolban sta cineva cu tine prea mult, nici vorba, poarta-te cu femeia de langa tine frumos si nu te va parasii pentru nimeni

| ClAudiaAlex a răspuns:

Nu conteaza lungimea baghetei ci magia din ea!winking

| Sara2 a răspuns:

Decat mare si bleaga mai bine mica si jucausa, eu sunt fata pentru mine nu marimea conteaza, nu stiu pentru restul, intreaba mai multe fete de aici sau din amicele tale cu care iti permiti sa discuti deschis ce parere au
p.s. conteaza ce stii sa faci nu marimea

| ANONIMANONIMI a răspuns:

Eu cred ca esti extra complexat la varsta ta, cum adica ti-e frica sa ai o prietena? incercarea moarte n-are, trebuie sa fii curajos si sa ai respect pentru ca o fata sa fie impresionata, dar tine minte ca in viata cel mai important este caracterul unei persoane.

| ANONIMANONIMI a răspuns:

Ok

| AtAkUs a răspuns:

Frate daca n-ai in pantaloni un,, buzdugan'' calumea macar sa ai alt ceva... banii si vei vedea ca poti s-o ai si de 10 cm toate o sa-ti sara in poala.

| RAY a răspuns:

Sa stii ca majoritatea femeilor au orgasm doar prin sex oral nu prin penetrare,asta pentru ca ele nu ejaculeaza ca noi,lor le trebuie stimulate clitorisul sa aiba orgasm, deci invata sa faci sex oral si preludiu, in plus pentru o fata conteaza statutl fianciar si personalitatea nu automat sexul, conteaza si el, totul conteaza intro relatie

| BreakingBad2013 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sinergyy, pot sa te adaug la prieteni? Aproape aceiasi parere o am si eu, dar, prietene, iti spun ca nu conteaza marimea, atata timp cat iti faci treaba. Nu conteaza cat de lung ai parul, conteaza ce si cum gandesti. happy

| ywar a răspuns (pentru sweetys):

Bravo! Nu stiu daca esti femeie / barbat dar "te iubesc" pentru raspunsul tau! Sa il mai pui din cand pe acest site unde gandurile-s asa tulburi si puberii au spleen-uri neintelese!

| pufypuf a răspuns:

Buna. Esti tare laughing)) eu am avut un iubit cu o bijuterie mica mica, insa cum a fost cu el sexul nu a fost cu altul. Nu conteaza ca e mica, sa stii ce sa faci cu ea. Preludiu, limbuta si inscurt timp nu o sa iti reziste fata big grin si hai sa fim seriosi, ce fata vrea un "cucuruz"? laughing))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate la prima vedere cand te vei dezbraca va fi putin surprinsa neplacut (la mine opusul laughing )dar depinde cat de mult te iubeste. daca o satisfaci usor usor nu o sa ii mai pese