| EdiShadow a întrebat:

DELICAT!

TPU, am o promblea. Prietena mea sta la Dragasani, eu Valcea.De doua zile incoace am un sentiment aiurea si va zis si de ce. Doarme la o prietena Giulia de doua nopti care este sora fostului ei prieten, care l-a iubit foarte mult, din spusele ei, dar acum nu mai simte nimic, desii imi spune ca mai vorbeste cu el, dar nimic mai mult. Ieri seara ne-am certat putin si dimineata mi-a dat telefon si mi-a spus ce s-a intamplat in acea seara, timp cat a dormit la prietena ei ( Au vorbit cu GIULIA, dupa care s-a dus la fostul' ei prieten si dupa o conversatie mai lunga, ala a sarit pe ea si s-a dat la ea. Ea l-a refuzat, din spusele ei. Si s-a ales doar cu un somn in bratele lui si nimic mai mult) Mi-a dat telefon sa-mi spuna asta, a zis ca se simte vinovata...
Pe mine nu ma afecteaza asta foarte tare, pentru ca nu o iubesc, desii ea imi tot spune asta si multe chestii care le-am crezut, a inceput si sa planga la telefon si multe altele...
Pe mine ma deranjeaza cel mai mult minciuna si dabia astept sa o prind ca ma minte, ca i-o coc big grin.
Am trecut cu vederea, dar am eu asa un sentiment. Tin sa spun ca ea sta peste strada de GIULIA. Nu vad rostu' de ce ar sta acolo, daca e distanta de 20 de metrii.

Acum ceva despre mine. Am 18 ani, am avut pana acum multe fete si chiar si femei, nu stau sa dau acum varsta si nu vreau sa ma dau in vant, doar sa ma credeti. Am suferit o singura data, prima dragoste si am zis ca nu o sa mai pun la " corason " never, doar cand am planuri marete, de viitor. ceva stabil, sa-mi creez viitorul. Asta e si motivul care nu ma afecteaza asa tare. Tin sa spun ca am fost un misogin cu femeile pana acum, ca am vazut adevarata lor fata. Sunt in stare sa planga in fata ta sa le crezi si de acolo dintr-un baiat cuminte ( SUNT TAUR ) care pune la suflet, cuminte la banca lui, un MUIST MISOGIN, care le face sa sufere, in mare parte pe cele proaste si majoritatea sunt niste proaste. Eu le zic femei proaste. Nu vreau sa intrati peste mine cu injuraturi ca sunt cum sunt, nu credeam ca o sa fiu asa nesimtit vreodata si nu stau sa dau exemple.
MULTUMESC! Eu vreau un raspuns.( Asta sa i-o zica lu Mutu, ca doar a stat in bratele lui ) Sa fim seriosi. UN SFAT?
PS : Ador cum face s*x si pot face asta oriunde cu ea, data trecuta a fost pe camp, urmeaza pe bloc si astept vara, la mare.

9 răspunsuri:
| Georgyyyyyyy66 a răspuns:

Wow,asta da poveste laughing si faza cu sexu sunteti grozatilaughing P.S si tu cat si ea nu stiti ce vreti.Ea face ce vrea mai ales ca e si cu fostul prin preajma si cine stie ce intre ei si tu nah ca nu esti un baiat asa cuminte..parerea mea cautati o fata potrivita tie si nu o complica pe ea happy fiindca nu e de tine si nu va potriviti si daca ea chiar tine la tine o vei face sa ajunga la suferinta si nu e bine

| tdbmarius a răspuns:

Pai eu zic sa o testezi sa vezi daca te insala.Incearca sa o faci sa iti zica ea ce s-a intamplat fara sa isi dea seama ca face acest lucru.

| EdiShadow explică (pentru tdbmarius):

Stai linistit asta o sa fac, o mai las putin. As vrea sa-i fac o surpriza sa ma duc la ea la Dragasani fara sa-i zic, in fata usii sa vad ce fata face. Am o minte criminala, chiar daca am 18 ani ea respectiv 21.

| EdiShadow explică:

Diferenta e dintre noi de 3 ani. Eu 18, ea 21.

| EdiShadow explică (pentru Georgyyyyyyy66):

Sincer, ai zis sa-mi caut o fata, nu mai fac prostia asta sa ma indragostesc niciodata, nu imi e rusine sa spun ca am plans cum nu imi e rusine sa spun ca ador sa fac s*x ORAL! Imi place fata, ca e geloasa ador asta, desii eu sunt 0, chiar imi zice '' nu ai nimic de spus, nu esti gelos'?', iar eu ii spun '' nu '' laughing) Asta o doare foarte tare. Si ti-am zis, ador cum face s*x, am tot ce vreau de la ea, la categoria asta, daca ma intelegi...

| Georgyyyyyyy66 a răspuns (pentru EdiShadow):

Da,am inteles happy Voi stiti cei mai bine ce veti face

| Oana92 a răspuns:

Nu am inteles niciodata de ce voi barbatii incercati cu disperare sa scoateti ce e mai urat dintr-o fata. Va chinuiti sa demonstrati ca e un mostru doar ca sa va confirme ideea ca femeile nu sunt bune de nimic si ca voi sunteti indreptatiti sa va bateti joc de ele. Si cand ele dovedesc ca au si defecte (cum aveti si voi!) tot voi va dati raniti...

Si o observatie: nu iti place minciuna DAR si tu minti din moment ce ai o relatie cu ea fara sa ai sentimente reale...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pare ca nu esti singurul care adora sa faca sex cu prietena ta... Probabil chiar s-a culcat cu respectivul, ti-a spus jumatate de adevar pentru ca vina era prea mare.

Cat despre tine, esti infantil. Dar ai doar 18 ani, ai suferit si acum te-ai hotarat sa tratezi lumea in aceeasi maniera in care ai fost tratat si tu. Poate la un moment dat vei intelege ca solutia nu este sa ranesti la randul tau, solutia este sa alegi mai cu bagare de seama lucru pe care evident nu l-ai invatat din moment ce ai o iubita care doarme in bratele fostului prieten. Dar nu e graba, mai ai destul timp sa copilaresti.

| EdiShadow explică (pentru anonim_4396):

Raspunsul tau nu e ceea ce cautam, dar cu bagare de seama observ ca ai trecut asa '' putin '' prin viata...