Don'soara Cristina, tu ai parte de versiunea relatiilor de liceu, cand boboacele au ca iubiti studentii. Invata de la ei, se simt bine, dar atat, fara happy end, casa, copil, etc.
Sunt relatii de tranzitie, le lasi in urma si mergi la urmatoarea.
Tu vrei sa-ti iei zborul, iar el cam vrea sa faca cuib. Da, stiu, te protejeaza, face totul perfect, dar el incearca sa termine scopul fiecarui barbat, sa-si asigure o sotie, o casa si sa se retraga si sa aiba liniste.
Nu vreau sa par fara inima, dar faci o greseala cand pui sperantele si visurile lui inaintea lucrurilor care ti le doresti tu. Acelasi cliseu feminin, eu o sa fiu diferita, nu o sa-l fac sa sufere, o sa-l salvez, o sa-i arat ca se poate.
Nu se poate cu un picior in barca si cu unul in apa. Discuta serios cu el, pana cand nu se complica si mai tare situatie. N-o sa-ti fie mai usor cand o sa fie copilul vostru la mijloc.
Nimeni nu este capabil sa decida pentru tine, este doar decizia si alegerea ta. Ce simti, aceea sa decizi.
As putea sa continui si sa-ti zic exact cam ce te bate gandul sa faci, dar nu indraznesti, dar aici ma opresc.
Gandeste la rece, discuta cu el, spune-i de ce te temi, nu am zis ca este imposibil sa mearga.
Poti sa imi urmezi sfatul, poti sa nu, alegerea ta, doar un text scris de un anonim, fara gen, fara fata, incapabil sa stie intensitatea problemei tale.
O seara placuta iti doresc.
E o problema daca el e mai mic, asa ca e mai mare are mai multa experinta mai ales ca a trecut printr-un divort si e mai matur.Un lucru pe care ar trebui sa il apreciezi este ca nu a cheltuit banii ci a adunat mai multi gandindu-se la voi.Nu exista diferenta de dragoste in dragoste...doar la experienta in viata!
Eu am avut o relatie cu cineva mai mic decat mine si era baiat, ne iubeam dar el era foarte influentat de parinti(mama lui) si a fost nevoit sa renunte la o relatie in care el credea foarte mult si asta doar pentru ca fiind foarte tanar(15 ani)nu a stiut cum e dragostea! Dar de iubit m-a mai iubit si dupa ce me-am despatit(chiar suferea)! Dar parintii nu ar trebui sa stea in fata fericirii copiilor! Totul depinde doar de tine! Din cate vad il iubesti mult, asta nu ar trebui sa fie un obstacol! Nu te lasa influentata de nimeni cand vine vorba de dragoste! :*
Sfatul unui om de aproape 60 de ani: ea poate fi mai invarsta si el mai tanar. Invers e rau. Barbatii, dupa un timp, nu mai fac sex. Femeia mai tanara nu va rezista mult. Femeia poate face sex si la 80 de ani.
Il iubesti? Din ce ai scris pare ca da... Si atunci de ce sa asculti ce zice lumea? Oricum lumea are ceva de comentat, daca nu de varsta atunci de silueta, etnie, pozitie sociala, grosimea portofelului, pregatire profesionala, culoarea parului, trecut, etc...
Daca va iubiti si lucrurile merg bine intre voi restul sunt doar detalii.
Iar in legatura cu parintii tai....aici lucrurile se complica Incearca sa mergi impreuna cu partenerul tau la parintii tai si sa le spuneti impreuna ce si cum. Sunteti un cuplu si trebuie sa treceti prin asta impreuna. Pana la urma o sa inteleaga si parintii tai, oricum eu zic ca e imposibil ca in 4 ani sa nu dai de banuit cu nimic, sa nu va fi vazut cineva si sa ajunga zvonuri la urechile parintilor tai, vorbim de 4 ani nu de 4 saptamani!
Multa bafta
Da este fff complicat si sunt destule aspecte,diferenta de varsta isi va spune cuvantul mai devreme sau mai tarziu dar daca nu ai mai sta cu el nu stiu cum ar fi desi te inteleg ca il iubesti, orice ar fi te sfatuiesc sa faci ce crezi thu mai bine sa nu te iei dupa sfatul nimanui nic chiar al meu sau a altei persoane fa ce crezi thu ca e bine ce iti zice inima suferinta va fi pe amandoua parte deoarece daca nu o sa mai stai cu el vei suferi mult pentru ca il iubesti si nu vei putea rezista vazan o alta femeie langa el si varsta nu este o problema neaparat doar ca dupa ceva ani nu iti va mai putea oferi satisfactia pe care si-o doreste orice femeie (DRAGOSTE)SPER CA TEA AJUTAT SFATUL MEU NU ESTE NIMIC MAI RAU DECAT SUFERINTA DIN DRAGOSTE SI PROBLEMELE DE SANATE, CREDEMA, JTIU CE ZIC, SPER SA IEI DECIZIA CEA MAI BUNA.
Fa ce iti spune inima nu asculta in stanga si in dreapta, dragostea nu are varsta.
La iubirea adevarata nu exista varsta averi etc e iubire adevarata faci ce decide inima ta sa faca nu alti