Sa fim seriosi inaltimea conteaza foarte mult pentru fete, dar poti gasi o fata de inaltime mai mica daca esti frumos parerea mea
Si eu am avut si prefer baieti inalti dar daca mie imi place el si mie drag pot sa trec cu vederea inaltimea
O să cunosti fete. Din păcate nu stiu ce se întâmplă cu majoritatea băieţilor de sunt in halul ăsta de scunzi. Nu eşti singurul.
Statistic nu sunt asa multi baieti de 1.65, majoritatea au intre 1.70-1.80. Acum depinde la ce varsta te referi ca pana la 16-17 ani fetele sunt mai inalte ca baietii de aceeasi varsta. Dar la varsta adulta diferenta de inaltime medie e de 10-11 cm.
Conteaza doar pentru "gura lumii". Daca cei 2 parteneri nu au nimic impotriva parerile celorlalti nu conteaza. Recent m-am intors de la mare din Bulgaria si am vazut mai multe astfel de cupluri, majoritatea in intervalul 1.70-1.75.
Stiu destui baieti draguti cu inaltimi intre 1.63-1.70, unii dintre ei chiar au avut partenere mai inalte. Sunt chestii mult mai importante intr-o relatie decat inaltimea partenerilor. La 1.65 cel putin jumatate din fete sunt mai scunde decat tine. E un pic mai dificil pentru tine decat pentru unul de 1.75-1.80 dar nu e imposibil.
Daca EL e pitic e nasol. doar daca esti alba ca zapada vrei sa ai de-a face cu un barbat scund.
E naspa, ca daca fata isi pune tocuri...arata ciudat . Dar inaltimea e un simplu "defect genetic", se poate trece cu vederea.
linarkfts întreabă: