Daca EL e pitic e nasol. doar daca esti alba ca zapada vrei sa ai de-a face cu un barbat scund.
O să cunosti fete. Din păcate nu stiu ce se întâmplă cu majoritatea băieţilor de sunt in halul ăsta de scunzi. Nu eşti singurul.
Conteaza doar pentru "gura lumii". Daca cei 2 parteneri nu au nimic impotriva parerile celorlalti nu conteaza. Recent m-am intors de la mare din Bulgaria si am vazut mai multe astfel de cupluri, majoritatea in intervalul 1.70-1.75.
Stiu destui baieti draguti cu inaltimi intre 1.63-1.70, unii dintre ei chiar au avut partenere mai inalte. Sunt chestii mult mai importante intr-o relatie decat inaltimea partenerilor. La 1.65 cel putin jumatate din fete sunt mai scunde decat tine. E un pic mai dificil pentru tine decat pentru unul de 1.75-1.80 dar nu e imposibil.
Statistic nu sunt asa multi baieti de 1.65, majoritatea au intre 1.70-1.80. Acum depinde la ce varsta te referi ca pana la 16-17 ani fetele sunt mai inalte ca baietii de aceeasi varsta. Dar la varsta adulta diferenta de inaltime medie e de 10-11 cm.
Si eu am avut si prefer baieti inalti dar daca mie imi place el si mie drag pot sa trec cu vederea inaltimea
E naspa, ca daca fata isi pune tocuri...arata ciudat . Dar inaltimea e un simplu "defect genetic", se poate trece cu vederea.
Sa fim seriosi inaltimea conteaza foarte mult pentru fete, dar poti gasi o fata de inaltime mai mica daca esti frumos parerea mea
linarkfts întreabă: