| devilmilan a întrebat:

Diferente intre sexe? in afara de faptul ca baietii respectiv fetele sau barbatii/femeile au organe sexulae diferite dar insa in afara de acest criteriu total opus dar care la un moment dat se intersecteaza majoritatea atuurilor sunt asemanatoare la sexe...desii mereu s-a spus ca baietii sunt foarte obsedati sexual tin sa fac o mica precizatie ca nici "damele" noastre nu sunt mai prejos am cunoscut multe fete, domnisoare care pe cat de chip angelic si dure pareau uneori apetitul lor sexual era unul de speriat :o)) sunt multe chestii care imi e sincer lene sa le scriu e si ora tarzie dar fratilor aveti grija eu preva in viitori 10 ani numai violuri din partea doamnelor)) si inchei cu un : DOAMNE AJUTA

7 răspunsuri:
| VanillaBl a răspuns:

Hmm, e adevarat. dar diferenta este ca: eu ca fata daca ma duc undeva si strig ca vreau sa ma *** se face coada pe cand daca striga un barbat nu vine nimeni, asta 1, si 2 o fata nu prea este refuzata cand vine vorba de asta(decat daca este foarte foarte nasoala, dar tot se gaseste un nasol pentru ea), eu daca dau un telefon gasesc imediat, dar un baiat daca vrea **** nu poate sa dea un telefon pentru ca el trebuie sa faca eforturi ca sa convinga o fata( pana si la curve se dau bani) big grin

| DrA a răspuns:

Ai un 10 pe intrebarea asta. Se spune ca femeile se maturizeaza mai repede. Tind sa cred ca e adevarat. Sau poate doar vreau sa cred ca e adevarat. Se spune de asemenea ca in ceea ce priveste instinctele femeile au instinctul matern, din nastere (sau cel putin asa ar fi norma, la cat de pline sunt casele de copii incep sa ma indoiesc si de xistenta acestui instinct). Sa revin la subiect psihologia sustine ca mamele au instinct matern innascut, iar tatii il invata mai mult, nefiind un instinct veridic ci mai mult o deprindere. Cat despre apetitul sexual, bineinteles ca e la fel pentru ambele sexe, doar ca eu inca nu am vazut femei punand mana pe fund barbatilor pe strada, sau fluierand dupa un domn. laughing Cred ca femeile isi controleaza putin mai mult aceste trairi sexuale.

| devilmilan explică (pentru VanillaBl):

Da ai dreptate dar asta pentru ca baietii au tupeul mai mare sa fim seriosi cum ai spus si tu daca striga o fata se face coada, de ce? pai pentru ca baietii au tupeul necesar, pe cand fetele sa fim seriosi daca striga un baiat nu sare niciuna si nu ca nu ar vrea si pentru ca le e rusine de lumea din jur...de aceea si aceasta vorba ca de ce barbatul e superior? pai de ce? pentru ca el nu e interesat de ceea ce spune lumea din jur ok spune o tipa vreau sa ma "ard" baiatul apare dar invers nu apare ca stii fata parca ar vrea dar obrajorii rosii o retin.ma refer la obrajorii fetzei laughing

| devilmilan explică (pentru DrA):

Da dar daca am o bluza care scrie pe ea : i have a big dick --> 24 cm probabil nu ar mai fii asa laughing nu sunt sigur e doar o parere smug

| VanillaBl a răspuns (pentru DrA):

Cum se face ca mie de fiecare data cand mi-a placut un baiat am avut curaju sa ii pun mana pe fund, sa ma duc la el sa ii cer nr-u? Sa fim seriosi, toata lumea stie ca noi femeile suntem mai presus decat barbatii, si da, ne maturizam mai repede.

| VanillaBl a răspuns (pentru devilmilan):

Daca ma respect, nu inseamna ca ma intereseaza de ce spune lumea din jur.Treaba e ca noi nu ne oferim pe tava, si stim sa fim inaccesibile, pe cand barbatii nu prea fac asta, la ei conteaza sa aiba cat mai multe femei, sa aiba cu ce se lauda la prieteni, pe cand noi cautam dragoste, nu sex.

| devilmilan explică (pentru VanillaBl):

Cand spui noi probabil te referi la cate una ratacita big grin sa fim seriosi intre 4 ochi majoritatea cad tentatiei big grin