| iAmFabulosxo a întrebat:

DIFICIL! e posibil să ţi la cineva..cu toate că nu vă vedeţi foarte des? adică. ultima oară ne.am văzut în septembrie.şi eu de atunci ţin la el.şi nici nu vorbesc cu el foarte des pentru că nu intră pe mess şi facebook decât rar. căci învaţă foarte mult pentru BAC.happy cum e posibil să ţi la cineva...cu care nici nu te vezi des şi nici nu vorbeşti decât.o dată la o lună? plus că. nu aş vrea să.l sun..adică..nu ştiu,nu pot! explicaţi vă rog. apropo, mereu când îl văd on. sau aud că se vorbeşte despre el îmi bate foarte tare inima.şi tremur. rog seriozitate! sad + nici nu pot să.l uit şi nici să fiu cu altcineva!

Răspuns Câştigător
| DeidaraXR1 a răspuns:

Este ceva foarte periculos ceea ce ai tu. Se numeste dragoste la prima vedere laughing E ca si cum te-ai duce la magazin si vezi ceva ce iti place, vrei foarte mult, dar nai bani. Daca nu te vei mai intalni cu el vei uita cu timpul, insa daca ai oportunitatea sa te vezi cu el ti se aprinde flacara din nou.

2 răspunsuri:
| MaDeclarFan a răspuns:

Oooo,dragostea la prima vedere :X Ceea ce zice DeidaraXR1 e adevarat oarecum, dar ceea ce e de facut...nu stiu exact, poate trebuie doar sa astepti sa iti dai seama daca te place si el sau sa nu il mai placi tu (daca nu iti impartaseste sentimentele). Mie mi-a placut asa de un tip, cam 3 ani de zile in care nu am vorbit decat de 2 ori prin intermediul unei prietene (si atunci doar ca sa il intreb ceva banal,legat de scoala) si l-am vazut la scoala doar un an, apoi foarte rar il mai vedeam pe drum, dar il placeam la fel de mult si tremuram la fel de tare cand il vedeam blushing Imi pare rau ca nu iti pot da o solutie concreta dar cum am zis, trebuie sa astepti sa vezi ce sentimente are el. Sper sa fie bine, bafta cu iubirea :*

| iAmFabulosxo explică (pentru MaDeclarFan):

Pe bunee? nu ma asteptam sa fie dragoste la prima vedere I don't want to see. offf laughing) mersi mult.