Este ceva foarte periculos ceea ce ai tu. Se numeste dragoste la prima vedere E ca si cum te-ai duce la magazin si vezi ceva ce iti place, vrei foarte mult, dar nai bani. Daca nu te vei mai intalni cu el vei uita cu timpul, insa daca ai oportunitatea sa te vezi cu el ti se aprinde flacara din nou.
Oooo,dragostea la prima vedere :X Ceea ce zice DeidaraXR1 e adevarat oarecum, dar ceea ce e de facut...nu stiu exact, poate trebuie doar sa astepti sa iti dai seama daca te place si el sau sa nu il mai placi tu (daca nu iti impartaseste sentimentele). Mie mi-a placut asa de un tip, cam 3 ani de zile in care nu am vorbit decat de 2 ori prin intermediul unei prietene (si atunci doar ca sa il intreb ceva banal,legat de scoala) si l-am vazut la scoala doar un an, apoi foarte rar il mai vedeam pe drum, dar il placeam la fel de mult si tremuram la fel de tare cand il vedeam Imi pare rau ca nu iti pot da o solutie concreta dar cum am zis, trebuie sa astepti sa vezi ce sentimente are el. Sper sa fie bine, bafta cu iubirea :*
Pe bunee? nu ma asteptam sa fie dragoste la prima vedere . offf ) mersi mult.
RRSecularHumanist întreabă: