anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din cate am vazut de-a lungul timpului pe TPU la aceasta categorie, ajung la concluzia CĂ : intr-o relatie, baietii iubesc mai mult decat fetele! cine e pro? cine e contra?

12 răspunsuri:
| annaangel17 a răspuns:

Hmm..si pro si contra

| N0xEterniS a răspuns:

Nu cred ca baietii iubesc mai mult decat fetele.

| LadyLu a răspuns:

Eu sunt pro, am vazut multe cazuri!big grin

| FreakzEmil a răspuns:

Eu cred ca fetele iubesc mai mult decat baietihee hee Contra

| Neinteresantul a răspuns:

De acord. Tot noi suntem ma importanti.

| RB26DETT a răspuns (pentru N0xEterniS):

Eu am vazut multe cazuri unde fetele puneau punct unei relatii, asta s-a intamplat si in cazul meu, si la categoria asta am vazut mai mult baietii punand intrebari ca: "cum sa ii spun ca o plac... " etc.

| mona a răspuns:

Eu cred ca intr-o relatie, fata iubeste mai mult si sfarseste prin a suferi...

| darrio2007 a răspuns:

Depinde ce intelegi prin iubire.

| cristi62 a răspuns:

Probig grin

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Într-o relație, iubirea trebuie să fie în ambele tabere!
Pa, pa.

| Anonnymous a răspuns:

Hai sa punem problema asa. Pro, pentru ca daca un baiat ajunge sa iubeasca o fata, clar o va iubi cu toata fiinta lui. Contra, pentru ca nu mereu se intampla asa.
Dar intr-o relatie de iubire!, baietii sunt mai statornici si am putea spune ca iubesc mai mult.
Cu toate astea, iubirea e atat de relativa happy.

| anonima94doll a răspuns:

Eu personal sunt pro, baietii iubesc mai mult ca fetele. eu stiu ca un baiat greu se indragosteste de o fata da daca s-a indragostit e pe viata. si cind spun asta ma bazez pe relatia mea cu iubitul meu. m-a iertat de un milion de ori, a ingenunchiat in fata mea sa nu il las si suntem deja de trei ani si ceva impreuna in ciuda la tot ce a fost. eu am facut de toate, l-am inselat, am strigat la el, l-am lasat, mam sarutat cu altu in fata lui, si nu consider ca el e prost ca m-a iertat el doar ma iubeste, si asta mia ziso si el ca orce nu as face el fara mine nu poate trai. dar in unele cazuri poate ca si fata iubeste mai mult depinde de persoana cu care este alatrui si cit de bine poate sal/so amageascawinking