| powergirl a întrebat:

Din ce cauza ar putea sa imi fie neregulata menstruatia? va rog sa imi raspundeti multumesc!

Răspuns Câştigător
| leluc a răspuns:

Cauze ereditare. Daca o femeie din familia ta a avut aceasta problema, e posibil sa o ai si tu. Problema e mult spus. Menstrele la persoane ca noi, se regleaza putin cate putin pe masura ce cresti, si de tot dupa ce nasti primul copil.
Nu e motiv de ingrijorare.

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Iti dau mai multe cauze probabile. Doar ginecologul iti va spune exact care este cauza.
1. esti foarte tanata (sub 17 ani) si inca nu ti s-a reglat menstruatia)
2. chisturi ovariene
3. hiperprolactinemie
4. hipo sau hipertiroidism
5. hipercorticism
6. cure de slabire radicale, medicamente de slabit
7. insuficienta ovariana.

| claudiarebecca a răspuns:

In general in perioada adolescenta e neregulata timp de cativa ani, dar nu iti fa probleme, ti se va regla. oricum tine-ti un calendar ar ciclului - vei vedea totusi ca variatiile numarului de zile nu sunt foarte mari si vei putea estima cu +/- 2 zile cand iti vine urmatorul

| rita a răspuns:

Cel mai probabil ink ai o varsta si un corp fraged. o sa se regleze lucrurile in timp, de la sinehappy

| powergirl explică:

Am 20 ani

| nimic:*de:*spus:* a răspuns:

Dereglari hormonale in cel ma probabil caz:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,
Nu stiu cati ani ai pentru a-ti raspunde la obiect. Am sa-ti raspund pentru 2 variante.
1. Daca esti la inceput poate fi asa pana se regleaza.
2. Daca ai ajuns la varsta adulta si ai aceasta problema s-ar putea sa fie si din cauze patologice. Sfatul meu este sa mergi la un medic ginecolog si sa-ti faci un control. Medicului sa-i spui absolut totul! Mult succes!
P. S. Daca nu sunt din cauze patologice, as putea sa te ajut; imi poti scrie la daniela.constantin@gmail.com
Astept sa-mi scrii. Daniela

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,
La varsta de 20 de ani nu mai poti spune ca esti la inceput... De aceea este urgenta consultarea unui medic ginecolog... Ai putea avea:
1. fibrom uterin
2. chisturi ovariene
3. dereglari hormonale
4. lipsa sau excesul vietii sexuale
Sau poti avea lipsa de vitamine in corp, chiar daca analizele ti-au iesit bine (sper!). Daca nu ai niciunul dintre cele 4 puncte mentionate mai sus, iti pot recomanda un remediu naturist (l-am incercat si eu si functioneaza!). Imi poti scrie la: daniela.constantin@gmail.com