| Andreea1095 a întrebat:

Din ce cauza nu am dorința de a face dragoste cu prietenul meu? Suntem împreună de 10 luni și nu ne vedem atât de des(sta în weekend la mine și în timpul săptămânii ne vedem maxim o data) din cauza faptului ca are un program încărcat la serviciu dar chiar și atunci nu simt nevoia sa facem.Cu el mi-am început viața sexuală acum jumătate de an dar mereu când o facem o simt mai mult ca o chestie pe care trebuie sa o fac ca sa știu ca scap și sa nu mai am treaba apoi.

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

În primul rând, mă tem că e vina lui - nu știe (sau nu vrea, îi e lene etc.) să te facă să-l dorești.
Poate e și vina stresului și a oboselii tale.
Poate nu îl iubești destul.
Poate nu ai un libido măcar mediu.
Poate nu ai simțit încă plăcerea sexuală (aici iar aș spune că vina e mai mult a lui).
Sunt multe cauze sau combinații ale acestora posibile.
Tu ești cea care trebuie să o găsești pe cea (sau cele) reale.

13 răspunsuri:
| viperra a răspuns:

Cred ca esti tipul de persoana care nu isi doreste asta de la un barbat, si nu e rau, dar trebuie sa ii spui asta. Poate si din cauza ca nu va vedeti des si simti o mica ignoranta din partea lui, ca nu iti ofera afectiune, etc...Succes! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru mihai69):

Daca ar schimba vreo 3 4 barbati si la toti se intampla asta, tot vina lor este?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E simplu, ori esti una care nu se omoara cu sexul ori nu esti atrasa de el. Esti atrasa de alti baieti / barbati?

| mihai69 a răspuns (pentru anonim_4396):

Orice e posibil. Dar de ce crezi că trebuie să schimbe atâția?!? cu puțin noroc, ar putea să rezolve problema acum și nu mai trebuie schimbat nimic. Sau dacă nu și nu, atunci pe viitor va ști mai bine ce să caute și poate va găsi din prima.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru mihai69):

Daca tu ii spui ei ca problema este numai el si nu si ea, e posibil sa schimbe baietii ca pe sosete pana gaseste pe ala perfect chiar daca e posibil sa nu apara vreodata pentru ca si ea face parte din problema. Intelegi?

| RAY a răspuns:

Lipseste atractia fizica te-ai compromis cu el si vezi tu fara chimia aia nu merge, degeaba il placi daca nu e chimia aia

| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul tau lipsa dorintei de a intretine contacte sexuale se datoreaza in totalitate libidoului tau extrem de scazut. Reiese cat se poate de evident acest lucru din afirmatia ta conform careia pentru tine sexul reprezinta o corvoada neplacuta pe care o executi numai dar numai din obligatie fara ca tu sa vimti vreo placere sau dorinta. Reciteste acest fragment ""dar mereu când o facem o simt mai mult ca o chestie pe care trebuie sa o fac ca sa știu ca scap și sa nu mai am treaba apoi."" In cazul tau, pentru tine, sexul reprezinta o activitate INUTILA, NEPLACUTA, dar mai ales facuta STRICT din OBLIGATIE fata de prieten. Pe langa rutina (nu prea e cazul), stres sau epuizare, libidoul tau este strans legat si de imaginea ta, pentru ca, atunci cand nu te simti bine in pielea ta si in tot ceea ce faci, este putin probabil ca in viitor sa se schimbe ceva in atitudinea ta si cu atat mai putin sa ai chef sa intretii relatii intime din proprie initiativa. Pentru a fi cinstita atat cu tine cat si cu el, este de datoria ta sa-i comunici neaparat aceste aspecte/consideratii si prietenului tau. Sanatate!

| corbulalbrosu a răspuns (pentru mihai69):

Se pare ca nu ai inteles ca unor astfel de femei sexul le provoaca un sentiment de oroare, de dezgust, de fobie maladiva. Barbatul nu are absolut nicio vina pentru starea complet inactiva a unei femei care "se roaga in gand" si/sau abia asteapta sa scape de "corvoada" pe care accepta sa o execute insa o face strict din obligatie.

| mihai69 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Am înțeles, cred eu. De aia am spus că e posibil să aibă un libido mai scăzut, și în cazul acela doar dacă s-or inventa ceva pastile pentru a spori pofta la femei ar mai fi ceva șanse.
@EmptyBook - nu am spus că e doar vina lui, recitește răspunsul meu.
Trebuie în primul rând ținut cont de faptul că ea este la prima experiență sexuală; nu a mai cunoscut alți bărbați, și mă tem că nici orgasmul prin autoerotism, ca să știe la ce lucruri bune se poate aștepta de la o partidă de sex reușită. De aceea am presupus că vina cea mai mare o poartă partenerul (dar nu neapărat singur!) - pentru că nu a știut, poate, să facă acest lucru să fie plăcut pentru amândoi, mulțumindu-se doar cu satisfacția personală. Din păcate, încă sunt majoritari bărbații de acest tip. sad

| corbulalbrosu a răspuns (pentru mihai69):

"dar mereu când o facem o simt mai mult ca o chestie pe care trebuie sa o fac ca sa știu ca scap și sa nu mai am treaba apoi." Ma intreb ce satisfactie poate avea/simti un barbat care daca nu este imbecil isi da seama ca in timpul sexului iubita sta sub el cracita ca si o mumie neinsufletita, dar care se se roaga si se intreaba in gand : "oare cat mai are asta de gand sa ma chinuiasca, de nu se mai termina odata, mai repede ca sa scap? Acest barbat in mod absolut sigur nu face parte dintre cei vizati in ultima ta fraza. Din contra este de compatimit. sad Parerea mea.

| Adry05 a răspuns:

Inseamna ca nu stie sa te excite sau nu-l iubesti suficient de mult ca sa vezi acest act drept ceva de iubire.
Nu stiu, eu actul asta il vad ca pe un mod frumos de a-ti consuma iubirea pentru cineva.

| Emilian65 a răspuns:

Lipsa dorintei sexuale, dovedeste ca tu nu-l iubesti cu adevarat.

| relian a răspuns:

Poate esti frigida, zic poate sa nu spun ca asa este. Daca nu simti placere si ce spui ai incurcato, dar na se mai intampla si din astea.