Ce fraieră ești. Prin căcaturile lor vulgare de 2 bani tot ceea ce pot să facă e să-ți facă reclamă. Un tip te-a văzut dezbrăcată, mare scofală.
Du-te la el când e cu toată gașca lui de amărâți și spune-i așa: "Înțeleg că era prima dată când vezi o fată dezbrăcată, dar te rog, treci peste asta". Iar apoi, te apropii de el și îl pupi pe obraz.
Ultima parte e involuntară și știu că oricum n-o s-o faci. Asta este problema voastră, nu știți să profitați de avantajul că sunteți fete.
Crezi c-o să înceteze dacă o să-l ignori sau o să-i dai o replică de-aia retardă gen "Eu? Cu tine? Cu fața aia? Vezi sa nu!"
Mai bine mă opresc aici. Tu decizi, oricum.
Și apropo, acum, ești doar o tipă care arată bine, dacă faci sex cu el o să fii o curvă. Și gândește-te singură ce e mai bine, pentru ce e mai ok sa te "bârfească".
Pai vorbeste cu diriginta, directoarea, parintii si daca va fi nevoie chiar si cu politia. Daca ai putea sa-l si iregistrezi, cand mai face gesturi si amenintari, ar fi ideal. Poate sa vorbesti cu 1-2 colege cu care te intelegi foarte bine si sa te ajute si ele.
Nu pica in plasa lui! Apeleaza la ajutorul parintilor si al dirigintei. Vorbeste cu ei, spune-le ce s-a intamplat si incercati sa gasiti impreuna o solutie.
Asta e santaj si ar trebui pedepsit ca atare.
Fara nici o ezitare vorbeste cu parintii si du-te la politie. Fara rusine de ce ar putea spune prietenii sau ceilalti. Santajul e pentru oamenii josnici. Ai accepta sa te culci cu un jeg de asta pentru un santaj de doi bani? N-ai nimic de pierdut. Nu-i pica in plasa pentru ca mai devreme sau mai tarziu vei regreta.
Omu cand aude de tabere si cabane e gata )))))
Șantajul și amenințarea sunt fapte penale. Fă plângere împotriva lui. Asta îi va liniști și pe amici.
Lovesleep imi place prima idee. Am sa o pun in practica cu tot cu ultima parte (sunt constienta de sexualitatea mea )
Multumesc mult, mi-ai deschis mai mult ochii. Ultima parte il va lasa masca si nu cred ca va mai avea tupeu sa spuna ceva.