| ingerasii a întrebat:

Din nou apelez la voi sunt casatorita si am si un copil de curind am facut un avort care va spun sincer ma deprimat psihic dar asta este viata.intrebarea mea este la cit timp pot face sex cu sotul si daca il fac mai devremea si il fac protejat se poate intampla ceva? va multumesc mult.

Răspuns Câştigător
| bismark65 a răspuns:

Cel mai indreptatit raspuns ti-l poate da medicul care ti-a facut chiretajul, el stie cel mai bine.

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pauza OBLIGATORIE e 4 saptamani, daca nu chiar 6 saptamani. Chiar relatiile sexuale protejate iti pot da leziuni grave ale uterului si infectii fiindca colul uterin est deschis dupa chiuretaj. Da-ti timp sa te vindeci, ai o viata intreaga inainte alaturi de sotul tau.

| psiholoaga a răspuns:

Daca a avut loc in primul trimestru de sarcina, 7 zile de pauza. Insa, chiar la cateva zile dupa avort poti ramane iarasi gravida daca nu te protejezi. Asa ca folositi o metoda de bariera. Daca avortul a fost spontan in trimestrul 2, se recomanda 4 saptamani de pauza.

| Dara a răspuns:

Mai bine asteapta macar 3 saptamani. Da-i organismului timp sa se refaca! Se poate si mai devreme, dar cu mare grija pentru ca esti foarte sensibila!

| nicky a răspuns:

Normal ar fi sa faci o pauza ca sa te vindeci, macar 10 zile. Daca faci sex protejat indiferent cand, nu are ce sa se intample.

| littlesunshine a răspuns:

Medicii recomanda o pauza de 2 saptamani. acolo a avut loc o interventie chirurgicala. Apoi trebuie neaparat sa te protejezi... ceva vreme. cred ca pana la prima menstruatie colul este deschis si exista posibilitatea de a ramane gravida foarte usor.

| ingerasii explică:

Va multumesc nu cred ca am sa mai fac sex prea curind dupa exeperienta cu avortul parca m-am speriat destul de mult. nu aveam decit o luna de cind eream gravida nu aveam mult slava domnului ca mi-am dat seama la timp