anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din pacate este mai bine apreciat un baiat care isi bate joc de o fata decat un baiat sincer care spune de la bun inceput ca vrea sex? De ce sunt fetele atat de lipsite de ratiune?

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Problema sta in felul urmator, ala care arata bine vine la pachet in general cu un caracter prost, dar nu in toate cazurile, il apreciaza ca atrage si il vrea pe considerente fizice (cum din pacate asa e sa fie), nu ca isi bate joc il apreciaza, aia poate sa se intample dupa si abia apoi e dezamagita si il condamna.

Un baiat sincer rateaza cand vrea sex simplu si zice, pentru ca majoritatea femeilor nu vor asta, cel aratos stie ca trebuie sa minta ca sa faca sex si deci reuseste, ca nu e bine, e altceva, dar el isi atinge scopul, iar chestia asta vine la pachet cu aceasta atitudine pentru ca ala stie cum se face, stie ca altfel mai greu merge. E apreciat ca arata bine, apoi dezamageste.
Cel sincer o fi el apreciat ca om dar daca nu arata bine e refuzat, este refuzat si cel aratos daca isi exprima dorinta de sex simplu, culmea, ca si daca arati bine iti da tot cu scop de relatie serioasa.

11 răspunsuri:
| Andra9pk a răspuns:

Pai daca esti sincer si direct nu e bine laughing
Multe prefera genul de baieti care le minte, le spune ce vor ele sa auda pana le "au". Apoi bye-bye laughing si fata vine si se plange pe unde apuca.
Ala care le-o spune direct, e nesimtit domne laughing
In fine. Tot acolo se ajunge in ambele cazuri.

| RAY a răspuns (pentru Andra9pk):

Practic va place sa fiti mintite, va plac dramele

| thereisnothingleft a răspuns:

Asta vreau sa stiu si eu,din putina mea experienta cu fetele, am observat faptul ca ele vor sa aiba parte de o viata tumultoasa, plina de peripetii nu prea placute, drame, etc.Chiar daca ele zic sau dau de inteles ca vor armonie si siguranta intr-o relatie, daca ele atunci cand au parte de asa ceva, se plictisesc sau dintr-o data isi pierd atractia fata de partener.Iar ele aleg sa revina la fostii lor iubiti abuzivi sau se dau la alti baieti/barbati si tot ele zic ca toti baietii/barbatii sunt niste porci, fara suflet.

| Andra9pk a răspuns (pentru RAY):

Unora da laughing
Eu intotdeauna am apreciat omu' direct. Sa zica ce are de zis domne, pe sleau. Nu pe ocolite.
Ori ca o ia pe ocolite ori ca o zice direct, omul aceeasi intentie are.
Barbatul trebuie sa fie curajos si asumat in actiunile sale. Oamenii directi ar trebui apreciati, ca au curajul de a spune in fata ceva.
Asta e parerea mea.

| DarthNiger a răspuns:

Asta pentru ca acel gen de baieti stiu cum sa joace fetele pe deget si nu isi dezvaluie scopul decat atunci cand e necesar, e ceva normal pentru un baiat sa vrea sex, insa sa spui din prima clipa asta vrei o sa cam te respinga orice fata, o sa vina si vremea sexului la momentul respectiv, dar daca spui asta din prima asa fara ezitare fetele o sa te considere un pervers nu sincer sau ceva laughing nu o sa faci sex mai repede daca o spui din prima.

| Dragosdoar a răspuns:

Dar tu nu ai auzit pe aici chestii de genul:
Orice baiat care a trecut direct la subiect nu a terminat-o bine cu o fata
Asta e, ele vor sharm, sharmul ala care sa le hipnotizeze, nu si dau seama ca barbatul nu are cum sa fie sarmant tot timpul zilei.

| Sofer a răspuns:

Cine sa le mai inteleaga si pe femeile astea.

| Alexandrionelu a răspuns:

As putea sa scriu un roman ca să îți răspund, dar ma tem ca nu voi ajuta prea mult pe nimeni, asa ca răspunsul meu va fi pur și simplu: DA

| Mosotti a răspuns (pentru Andra9pk):

Ala care spune direct, ea zice ca e nesimtit daca nu-l place, daca-l place face orice si din prima dar tot cu speranta ca ala vrea ceva serios. De aia asa cum am zis, si ala cam minte, e un macanism adaptativ al barbatilor ca sa ocoleasca conditionarea sexului de ceva serios. Pai cate n-am intrebat si zic "aa, daca-l plac ii fac ce vrea el". Pentru ca aici e ceva neinordine, nu se sincronizeaza, babatul stie si de placere si atat, ele casuna pe maritat si alte din astea, poti sa te simti bine si fara relatie nu stiu cum. Corect e "hai sa ne simtim bine amandoi, si daca iese ceva serios bine, daca nu, asta este". Niste clipe placuta oricum nu fac rau, orice ar fi. Daca e protejat totul, e okey. Dar unele fug de sex ca de scaunul electric. Oricum in ambele cazuri, nu e nimic de pierdut, daca s-ar intampla ceva rau daca face sex simplu, da, atunci e normal sa eviti, si sa faci doar daca e ceva serios, dat fiind ca asta nu ar aduce ceva nasol.

| Andra9pk a răspuns (pentru Mosotti):

Da ai dreptate
Sunt de acord ca poti avea "intimitate" cu un barbat si abia apoi poate sa se transforme in ceva serios. multi au inceput asa datorita atractiei fizice prea mari. Prima data asta vezi la o persoana, fizicul. Nu ii vezi sufletul si te da pe spate.
Sexul e la baza oricum, ca daca nu se potrivesc cei doi in privinta asta, degeaba se inteleg in celelalte.

| Mosotti a răspuns (pentru Andra9pk):

Pai da, fizicul e proba eliminatorie, asta multi nu pricep sau se fac ca nu pricep ca si cum ii ajuta sa fuga de adevar, mai ales aia care nu au fizic zic ca nu conteaza, dar conteaza, ca si lor tot parteneri frumosi le plac, se contrazic tare. Sigur ca nu ajunge pentru ceva serios, asta este altceva, trebuie si suflet si putin ceva prin cap, compatibilitate, fizicul doar, ajuta la sex simplu. La sex se mai face oricum, mana, gura, normal si altele, deci aia merge oricum ai da-o, celelalte sunt mai greu de gasit sincer cand vrei ceva serios. Conteaza celelalte ca greu le gasesti, daca te intelegi acolo, la sex cum am zis, iese oricum ar fi. Invers e nasol, sex gasesti rapid, dar nu se rezolva asa usor cu celelalte.

Si da, facem sex si vedem ce o iesi, cam asa ar trebui gandit, nu ca nuuu fac daca nu iese ceva serios.