Buna! Da, de ce sa nu poata exista? Eu am un iubit de doi ani, sunt 5 ani diferenta intre noi(eu 18, el 23). Aveam 16 ani si el 21 cand ne-am cuplat.Nu conteaza varsta intr-o relatie, important e sa existe atractie, respect intre cei doi parteneri, sinceritate si dorinta de a fi impreuna. Celelalte curg de la sine daca asta va doriti.Lucruri de invatat in viata sunt multeee, iar omul invata la orice varsta.Cresteti impreuna, invatati-va unul pe celalalt, fi-ti alaturi unul de altul si nu lasati ca varsta sa fie un impediment.Succes si ..sa va tina!
Buna!
Parerea mea este ca tine o asa relatie! Nu este asa mare diferenta. ia de exemplu cuplul format din Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman( Actori principali din pariu cu viata). Sunt si in viata reala impreuna si ea are abia 16 si el 19. Ttotusi, daca va uibiti nu trebuie sa puneti o bariera intre voi doar ca este o mica diferenta de varsta . Numai bine!
Dupa parerea mea nu... Deoarece el este major si incepe a vrea un contact fizic cu fata.
Insa daca isi tine hormoni in frau, sigur ca se poate!
Pai sigur ca merge:X intre mine si prietenul meu este diferenta de aprp 5 ani eu 15 el 19 si ne iubim fff mult:X
Baftaa:*
Eu am avut 17 el 23 si a tinut. De fapt inca tine, dupa aproape 5 ani . Nu vad de ce nu ar tine.
Mai uita-te odata a zis 16 ani nimpliniti deci are 15 ani
19 - 15 = 4 Corect?
A relatie scurta poate exista, dar o aventura sigur se poate. Mai mult nu se poate.
Daca zice neimpliniti, inseamna ca are vreo 15 ani si 9 -10 luni cel putin nu? si de ce e mai aproape prin rotunjire, de 3 sau de 4? Corect?
Da daca o luam prin rotunjire e o difernta de 3, bai ce e corect e Corect
Da, poate exista o relatie chiar pe toata viata din moment ce sentimentele sunt sincere si amandoi se iubesc.
Da, daca ei se iubesc, sun siguri ca vor sa fie impreuna, de ce nu? Varsta ii impiedica doar daca ei lasa asta, Sigur poate exista daca ei sunt suficient de determinati sa lupte pentru ea
Poate exista dar de la varsta mai inaintate unde nu se observa diferenta de varsta. Gen 20-24 ani macar. sau hai 18-22 sa zicem.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: