| Patrăţel a întrebat:

Din punctul vostru de vedere, poate sa exista o relatie de durata intre doi parteneri cu diferenta de 4 ani intre ei? happy

P.S: El 19, ea 16 neimpliniti.

Răspuns Câştigător
| AditzaAditsssa a răspuns:

Buna! Da, de ce sa nu poata exista? Eu am un iubit de doi ani, sunt 5 ani diferenta intre noi(eu 18, el 23). Aveam 16 ani si el 21 cand ne-am cuplat.Nu conteaza varsta intr-o relatie, important e sa existe atractie, respect intre cei doi parteneri, sinceritate si dorinta de a fi impreuna. Celelalte curg de la sine daca asta va doriti.Lucruri de invatat in viata sunt multeee, iar omul invata la orice varsta.Cresteti impreuna, invatati-va unul pe celalalt, fi-ti alaturi unul de altul si nu lasati ca varsta sa fie un impediment.Succes si ..sa va tina!

25 răspunsuri:
| Konata a răspuns:

Buna!
Parerea mea este ca tine o asa relatie! Nu este asa mare diferenta. ia de exemplu cuplul format din Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman( Actori principali din pariu cu viata). Sunt si in viata reala impreuna si ea are abia 16 si el 19. Ttotusi, daca va uibiti nu trebuie sa puneti o bariera intre voi doar ca este o mica diferenta de varsta love struck. Numai bine!

| Ichnat a răspuns:

Dupa parerea mea nu... Deoarece el este major si incepe a vrea un contact fizic cu fata. straight face

Insa daca isi tine hormoni in frau, sigur ca se poate! happy

| Laurentiu_4547 a răspuns:

Da se poate 4 ani nu e o diferenta asa mare.

| DouaPuncteD a răspuns:

Normal.
Mi se pare ceva absolut normal daca ei se iubesc, de ce nu?

| Ycu a răspuns:

19-16 = 3, wtf? Ati facut matematica cu nea Vasilica de la colt?

Răspuns utilizator avertizat
NOname
| NOname a răspuns:

Te referi la o relaţie platonică, desigur.
Da, de ce nu?

| Azazaa a răspuns:

Pai sigur ca merge:X intre mine si prietenul meu este diferenta de aprp 5 anilove struck eu 15 el 19 si ne iubim fff mult:X

Baftaa:*

| zuz02 a răspuns:

Eu am avut 17 el 23 si a tinut. De fapt inca tine, dupa aproape 5 ani happy. Nu vad de ce nu ar tine.

| Laurentiu_4547 a răspuns (pentru Ycu):

Mai uita-te odata a zis 16 ani nimpliniti deci are 15 ani
19 - 15 = 4 Corect? big grin

| neutrino a răspuns:

A relatie scurta poate exista, dar o aventura sigur se poate. Mai mult nu se poate.

| AditzaAditsssa a răspuns (pentru Ycu):

Off,a zis ca are 16 neimpliniti...

| Anastasya01 a răspuns:

Daaa...

| Ycu a răspuns (pentru Laurentiu_4547):

Daca zice neimpliniti, inseamna ca are vreo 15 ani si 9 -10 luni cel putin nu? si de ce e mai aproape prin rotunjire, de 3 sau de 4? Corect?

| Laurentiu_4547 a răspuns (pentru Ycu):

Da daca o luam prin rotunjire e o difernta de 3, bai ce e corect e Corect big grin

| Different69 a răspuns:

Da, poate exista o relatie chiar pe toata viata din moment ce sentimentele sunt sincere si amandoi se iubesc.

| Against a răspuns:

Da, daca ei se iubesc, sun siguri ca vor sa fie impreuna, de ce nu? Varsta ii impiedica doar daca ei lasa asta, Sigur poate exista daca ei sunt suficient de determinati sa lupte pentru eahappy

| Patrăţel explică (pentru Ycu):

Nu,nu este corect cum zici tu.Deoarece atunci cand eu fac 16, face si el 20. Diferenta este una clara de 4 ani. happy
Imi pare rau pentru confuzie, trebuia sa ma rezum la 15.

| unknownn a răspuns:

Poate exista dar de la varsta mai inaintate unde nu se observa diferenta de varsta. Gen 20-24 ani macar. sau hai 18-22 sa zicem.

| unknownn a răspuns (pentru Konata):

Sunt persoane care iau drept exemple actori din telenovela aia? Inca un motiv pentru care nu mi-as lasa fiica sa se uite la un asemenea serial de rahat.

| DeeaMarry a răspuns (pentru unknownn):

De acord cu tine!
Revenind la intrebare, desigur ca se poate. Personal, consider ca e diferenta de varsta ideala dintre doi parteneri.
Trebuie doar sa existe iubire, intelegere si respect, ca in oricare alta relatie de altfel.

| XyYx a răspuns:

Da,se poate. Atata timp cat exista intelegere si dragoste

| Konata a răspuns (pentru unknownn):

Eu am dat un exemplu. stiu ca e un serial de rahat dar eu am vrut sa atrag atentia asupra faptului ca nu este mare diferenta de ani si ca pot sta impreuna in ciuda diferentei de varsta happy.

| Nebunatyca69 a răspuns:

Da! De ce nu? daca se iubesc, nu as vedea nimic rau!happy

| kx123 a răspuns:

Cred ca da. Depinde de cei 2.