Mergeam și acolo dar acolo e competiție frate că sunt mulți prădători la pândă.
Eu am avut norocul, sau poate intuiția penisiană m-a îndemnat să fac facultatea de litere, pe acolo sunt doar și exclusiv gagici, când vezi un alt băiat e sărbătoare, recomand să faci și tu un curs așa de șmecherie să vezi că nu mai pleci de acolo, e teren fertil și virgin frate, ca junglele alea prin care n-a umblat nimeni.
Ca să-ți dau un exemplu, eu eram în grupă cu 31 de colege, în tot anul de vreo câteva sute de studenți dacă erau 2 sau 3 băieți în total, și cu ei când mă întâlneam îmi ziceau că ei de aici nu m-ai pleacă, că parcă l-au prins pe dumnezeu de picior.
Ba am avut coleg din altă grupă care a rămas cu restanțe doar să mai poată veni pe acolo și să poată sta în cămin.
Un baiat la vreo 100 de fete? Adica te-ai dus in magazinele de makeup? Whatever works best for you.
Ce legătură are make-up-ul cu raportul dintre numărul de fete și de băieți de unde am fost eu chiar nu pot să-mi dau seama, nu știu ce ai fumat dar ce spui chiar nu are sens. Sau cumva o dai în „sexisme" cum le numești tu și vrei să susții că fetele vorbesc doar de make-up? Fals să știi, deși erau rareori astfel de discuții, dar acolo nu mă băgam.
Oricum e mai bine decât să stai degeaba după liceu cum fac mulți, și nici nu agață nimic, asta e mai degrabă trist. Nu știu de ce fuge lumea de facultate că a fost chiar frumoasă după părerea mea, de 10 ori mai fain ca-n școală. E drept însă că și de învățat e mai mult, și nu se mai trece din milă ca-n bravele noastre licee românești de așa-zis renume.
Depinde de facultate.Si eu cred la fel ca tine, dar perspectiva se tot schimba odata cu generatiile din urma, tocmai fiindca numeroase generatii de parinti s-au straduit din rasputeri ca proprii copii sa faca o facultate, sa lucreze la un birou, sa fie cineva, ca asa se considera pe atunci. Totusi, cand sunt 9764567894de oameni pentru aceleasi posturi, e clar ca salariul scade si nu te mai atrage, deci iti cam zboara gandul de facultate.