Get over it! asta se intampla tot timpul, daca mai ai norocul sa o mai intalnesti atunci baga-te in seama cu ea altfel nu are rost sa faci o drama din asta, sunt o gramada de fete pe lumea asta.
Nu esti un idiot,ci pur si simplu,nu ai stiut cum sa reactionezi atunci pe moment,fluxul de adrenalina a fost prea mare si te-a tinut pe loc.
Daca sunteti din aceelasi oras,e posibil sa o mai intalnesti,poate chiar in aceelasi loc,sau daca nu,intereseaza-te si tu de ea,doar esti baiat.
Si daca o sa o intalnesti, du-te langa ea, ii spui buna, ce face, de unde vine sau unde merge..incepi sa vorbesti cu ea..si la final ii poti spune daca iti lasa un numar de telefon, sau o adresa de facebook, orice.
Iti urez multa bafta!
Cunosc sentimentul.Nu,nu esti un idiot, dar pe viitor urmeaza-ti instinctul, stiu ca emotiile sunt coplesitoare dar ce-o sa se intample?! in afara de un eventual refuz? o poveste frumoasa de dragoste
Cred ca asta e din cauza ca nu am avut o relatie pana acum. Sunt si putin rusinos dar pana la urma o scot la capat dar in cazut asta n-am putut, am vrut sa merg la ea sa o intreb frumos daca poate sa-mi zica si mie cat e ceasul si dupa i spuneam ca e draguta ca mi-a spus asta si dupa cred ca faceam cunostinta sau ceva de genul dar prea tarziu venise autobuzul. ea s-a urcat in acelasi autobuz dar tot degeaba era multa lume si n-am avut curajul sa-i spun ceva si acum imi pare rau. Nuj ce trebuie sa fac. Ar trebui sa merg in fiecare zi in statia aia? oricum am drum pe acolo pentru ca merg la inot deci ce spui?
Te cred,daca chiar ai simtit o atractie asa puternica,chiar ai putea sa o astepti in acea statie de bus ori de cate ori ai ocazia,poate este o ruta zilnica a fete-i,si daca ai sa o intalnesti,nu o aborda cu,-auzi, cat e ceasul? asta-i chiar urat, fi sincer si spune-i ca ai vazut-o cu ceva timp in urma in statie si ai vrut sa o bagi in seama, dar ti-a fost rusine, si de-aici subiectul de discutie se va deschide categoric.
Mergi toata ziua cu acel autobuz sau fate sofer de autobuz poate o intalnesti din nou