| cristeaalexandra a întrebat:

Doamne imi este atat de dor de elsadau trecut 3 luni de cand numai suntem impreuna si inca nu am aceptat ideea ca numai vom fi niciodata impreunasad.Imi este atat de dor de tot ce faceam impreuna,de zilele in care era langa mine si ma ajuta, de sarbatorile de anul trecut care le-am prins impreuna.A fost primul meu prieten, prima mea iubire in care am simtit acei fluturasi si inca ii mai simt cand il vad s-au cand ma gandesc la elsad.
Am fost un an si 2 luni impreuna si el a pus punct relatiei spunand ca numai simte nimic pentru mine.Dar stiu ca din cauza prietenilor lui sa ajuns aicisad. Mereu asculta de ei.
Am incercat sa fac tot ce imi sta in putere sa il uit.L-am ignorat, l-am tratat cu indiferenta, am ocolit locurile unde mergeam noi si nimic...este imposibil de uitat.sad
Ce sa mai fac?sad il vreau inapoi in viata mea dar stiu ca nu se mai poate acest lucru...
Cum sa depasesc aceasta durere?
Cum sa imi revinsad?

Răspuns Câştigător
| AndyLavy a răspuns:

Nu cred ca sa colesti ceea ce te doare te va face sa uiti. infrunta-te singura. si de uitat? pot sa iti spun, cu siguranta de uitat nu il vei uita, insa cu timpul sentimentele se vor estompa. mie mi-a luat in jur de doi ani...si cred ca au fost unele dintre cele mai grele momente. insa trece, totul trece, lasa pe seama timpului. Cauta-ti alte preocupari, iesi cu prietenii, eventual fa-ti amici noi, socializeaza mult, citeste, uita-te la filme, sau nu stiu, ocupa-te de scoala, sau ceva ce iti place tie, fa ceva care sa te poata distrage, sa nu te mai gandesti la el. NU ocoli locurile si lucrurile pe care le-ati facut impreuna, incearca sa treci PRIN ele, peste ele, sa privesti la ceea ce a fost si sa lasi in urma, sa te gandesti la viitor.Lucurile ca astea trebuie depasite nu ascunse, pentru ca asa nu vei rezolva nimic.ai mai multa incredere in tine.stiu ca e greu, si crede-ma ca gte inteleg foarte bine, insa in astfel de situatii nu exista prea multe rezolvari.
Eu de exemplu am plans muult, zile intregi oriunde mergeam plangeam, si incercam sa uit sa nu ma mai gandesc. pana intr-o zi cand am stat mai m-am gandit ca ocolind si fugind nu ajung nicaierti, si am stat si am analizat toate amintirile toate lucrurile si am plans, si am stat singura in fata oglinzii si cred ca atunci am realizat cat rau imi faceam singura pentru ca pur si simplu nu vroiam sa trec peste, eram atat de legata de amintiri, si din aceea zi usor usor am inceput sa imi revin, sa am o perspectiva asupra viitorului, si mi-am ocupat timpul cu tot felul de lucruri, si asa am reusit sa trec peste. fiecare persoana simte in felul ei, si nimeni nu prea iti poate spune ce sa faci si cum si in ce fel, insa poate te va ajuta. evita sa stai singura pentru ca asta nu iti va aduce nimic bun. succes, si sper sa iti revii decat de curand!

2 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Te cred si si ca ti-e greu sa il uiti dar viata merge inainte si o sa vezi ca te vei indragosti din nou de un barbat care va sti sa te aprecieze si sa te iubeasca si care nu se va lasat influentat de prieteni...

| h3r a răspuns:

Buna.
Gandeste-te ca a renuntat la tine, gandeste-te ca lui acum ii este bine fara tine.
Incearca sa-ti "creezi" un oarecare orgoliu care sa te impiedice sa-ti amintesti de tot ce era frumos intre voi, mai ales de iubirea ta pentru el.
Iar pe de alta parte, trebuie sa intelegi ca el nu te mai iubeste si nu mai exista nicio sansa pentru voi.
Accepta asta.
Mergi mai departe, o sa intalnesti cu timpul pe cineva care o sa-ti pretuiasca iubirea, iar el la randul lui o sa-ti ofere iubire.

Take care draga mea.