Clar întâlnirea pana la capăt atâta timp cât nu sunt greșeli din acelea grave grave (sa tragă de tine sau sa îți vorbească foarte urat etc). Este foarte urat sa te ridici și sa pleci.Cel puțin asa mi se pare mie. Nu as putea sa ma ridic și sa las pe cineva ca pe un "fraier" în locul respectiv.Continuam.Vorbim.Dar dacă situația nu se schimba o doamna/domnișoară poate sa dea de înțeles faptul ca nu își dorește mai mult decât ceea ce s-a întâmplat la întâlnirea respectiva? Mare atenție la semne plus limbajul corporal!
Cel mai ok este sa rămâi la întâlnire.petrece timp cu el, poate ti se va schimba părerea.În plus nu este chiar asa frumos să-l lași cu ochii in soare. El poate spune că l-ai lasat cu ochii in soare si poate o să-ți fie greu după cu alți băieți ce au auzit de la el...
Aş mentine întâlnirea până în momentul în care suntem aman2 dispuşi să o încheiem. Poate aş grăbi putin finalul întâlnirii şi nu m-aş mai vedea cu respectivul, decât din întâmplare.
Dar nu a spus nimeni un deal breaker. Ce anume va poate face sa nu il luati in calcul drept un potential iubit?
E o prostie asta! dar din pacate se intampla! daca nu le convine cum e dotat de exemplu! e normal sa faca mofturi!
Acum sa fiu sincer! marea majoritate a domnisoarelor! le plac baietii musculosi! aia cu patratele! stii tu! lucrat la sala! ehe! sigur le plac si aia grasi! da tare mi-e teama sa nu ii zica spuna! ca ii vreun parlit de asta! care cauta atentie! etc! eu stiu cam ce le-ar place domnisoarelor! unul care sa arate bine! dupa cum am zis spus!
Iar la ce domnisoare sunt acum! te apuca groaza! se comporta precum prostituatele! le sta mintea la dubai! si alte chestii de genul care se refera la lux bogatii!
Ce anume? Relatiile interumane nu functionează prin ceva anume. Mă atrage ca persoană ori nu mă atrage. Este relativ simplu.
De ce a-si pierde timpul cu un dobitoc, daca e un nesimțit plec in secunda doii
croissant întreabă: