Intotdeauna dupa ce obti ceea ce crezi ca iti doresti cel mai mult apare altceva
Inteligenta, atenta, empatica si sa arate decent, pana la urma nu cred ca vrea cienva sa iasa cu balena la plimbare sau sa faca poze cu maimuta nu? Ah. am vazut specimene, sa fie ingrijita!
Pai :
1. Sa nu ma streseze din ora in ora cu mesaje/telefoane.
2. Sa nu vrea sa mergem numai noi doi la plimbare, mai am si eu prieteni.
3. Sa nu-mi spuna ''iubi'' sau alte abrevieri idioate.
4. Sa asculte rap romanesc/rock (nu de gay/emolai) / dubstep.
5. Daca e gamer deja o cer in casatorie.
6. Sa nu ma oblige sa fac tot felul de prostii.
7. Sa aibe creier, sa nu fie pitipoanca.
8. Sa se imbrace decent si sa nu se poarte ca ultima prostituata.
Sunt sigur ca nu o sa gasesc pe cineva asa, deci mai bine raman in burlacia mea .
Nimeni nu e perfect
Eu m-am indragostit de o fata ce mi se pare perfecta
asa si alt cineva se indragosteste de cineva si o sa i se para perfecta
Concluzia e perfect cel/cea la care tii cu adevarat
Nu exista o fata perfecta, dar iti spun cum vad eu o fata perfecta.
Imi place cand intalnesc o fata frumoasa natural fara tone de machiaj, fara operatii, fara obiecte stridente pe ea si care are o inteligenta si un simt al umorului ascutite ca o lama de cutit.
Numai bine.
Draguta la fata - inalta 1, 65 sau 1, 70 - picioare lungi fara celulita fara coapse prea mari sau solduri mari - fund bombat atit cit trebuie si proportionat cu restul corpului - par lung blond, saten sau brunet dar nu prea inchis - miini cu degete lungi subtiri atit cit trebuie - sinii rotunzi fermi cu sfircuri maronii doar tenta maronie nu asa f inchisi la culoare, iar sinii nu prea mari ca perne gasim la magazin sa cumparam - mijloc subtire dar nici ca de vispe ca nu mai este proportinal cu restul - Organe genitale la locul lor si elastice, ma refer la vagin - buna la pat in sensul ca sa vrea sa simta, sa doreasca etc.Deci la fata nu trebuie sa fie nemaipomenita ca nua ia conteaza asa tare. Dweci ce au am descirs este o felina care cam greu o poti gasi prin lumea noastra asta protejata.In lumea animaala numai asa ceva gasesti.Noi oamenii insa uite unde am ajuns daca am ajutat unu handicapat, sau am tolerat obezii le-am dat de toate si eu sau inmultit ca sobolanii.Noi sintem de vina si pentru asta stam si visam in loc sa avem din belsug ceea ce ar fi trebuie sa avem.Se gaseste si prin lumea noastra asa feline dar f ra si alea sint deja luate de milionari.Asa doar al exterior sint destule dar cind ajungi la pat, sa te saruti si alte chestii constati ca e doar o papusa gonflabila. Aaaa si sa nu uit sa fie si cit de cit desteapta.Ca doar nu o sa stai si sa vorbesti de unu singur, sau sa vorbesti cu gardu.Cam asata e asa in mare.Cred ca nu visez urit nu?
Nu cred ca este in regula sa scrii un roman la intrebarea asta
Sa fie mai scunda decat mine, eu am 1.77, putin plinuta, 60-65 kg, ochi albastrii, blanda, feminina. defecte: sa nu fie proasta, sa stie tabla inmultirii, si gramatica si sa nu se plictiseasca daca citeste ingredientele de pe o punga de chipsuri
Nimeni nu e perfect.De preferat inteligenta blonda, inaltuta. slabutza. nesacaitoare, intelegatoare
cristina_1795 întreabă: