anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Doare cand te dezvirginezi?

Răspuns Câştigător
Alte răspunsuri
47 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, doare.stiu din propia experienta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bnuiesc ca doare... Nu am facut'o... Dar totusi daca ai incredere in accea persoana, si chiar iti doresti cu adevarat... Durere se va transforma in placere. Banuiesc. laughing big grintongue Oricum... Bafta fat'oo.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai pentru fete nu dar labaieti da(un pic amfacut-o la14 si stiu)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doar baietilor, cred rolling on the floor ma rog fetelor adica ai scris una ca ai preten de 2 ani si nu sti cat mai rezista rolling on the floor pai esti culmea daca e de doi ani ...ma mir ca n„ati facut-o ca de obicei...adica nu stiu da mie„mi place ff mult sexulrolling on the floor si nu cred ca ar putea exista pentru mine o relatia fara sex deci chiar nu ne plac fetele care nu vor sex multora dintre baieti, va garantez ca mai mult de 90%. femeile inseala pentru sentimente, barbatii inseala pentru sex!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu daca doare cand te dezvirginezi cred ca da dar eu sincer as vrea sa fiu virgina pana cand ma marit nu as vrea sa fiu de rasu la barabat sincer acum dar sa vedem ce imi rezerva viitorul si din cate am auzit doare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu daca doare eu am 45 de ani si nici acum nu am inceracat vai vai si ma barbat 38 de ani si nu am incercat pentru ca ma insela cu un caine vai vai si asta seara oo sa incerc pentru prima oararolling on the floor)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))laughing))))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt baiat ***... am 13 ani si de la anii astia sunt nebun ***... doare daca ma dezvirginez la anii astia?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiu ca pare super ciudat ca am doar 13 ani si vreau sa ma dezvirginez dar pur si simplu asta simt nail biting

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde daca o faci pana la 16 ani dore intredevar daca o faci dupa 16 ani (inclusiv 16) nu dore nici nu-ti curge mult sange. te asigur 100%

Alte răspunsuri
| nucaraata a răspuns:

Frate. Io am facut asta la 13 ani cu un OB si nu am avut nimic. Acum am 16 si sunt perfect sanatoasa si am o viata sexuala normala. Depinde de tine

| SmEkHeRuL2012 a răspuns:

Nu prea cred laughing desi... daca chiar vrei uiti de durere si se transforma in placere happy laughing laughing laughing

| SmEkHeRuL2012 a răspuns:

Doare cand te dezvirginezi? Doar asa de curiozitate!

Alte răspunsuri
| Alinr1 a răspuns:

Deci sunt baiat am 13 ani si nu stiu daca doare cand ma dezvirginez pare ciduat stiu... ma doare?

| bamby28 a răspuns:

Daca faci pasul acesta la o virsta frageda vei regreta toata viata, mai bine astepta pina o vei face din drgoste.Indradevar doare insa trebuie so ei cu incetul.La primele acte sexuale nu se simte placere si doar un disconfort, insa cu timpul te obisnuiesti.

Întrebări similare