Nu poti decat sa ai rabdare, sa incerci sa te ierte, si sa o convingi ca nu a fost nimic cu fosta. Dar e destul de complicat deci nu te astepta sa se rezolve totul ca si cum nu a fost nimic
Am specificat sa răspund doar cei care au de zis ceva legat la ce am întrebat, nu băgători de seama care n-au ce face acasă.
Îmi pare rău pentru "iubita ta". E groaznic sa fii mințită 3 ani de zile. Pe langa asta, e clar că tu nu o iubești...de ce ai mai fi avut nevoie de conversații cu fusta, de săruturi și întâlniți daca iubita îți oferea tot ce aveai nevoie?
Gândește te la asta. Și las-o in pace. Desparte te de ea și oferă i șansa la fericire.
Ti-am raspuns la obiect si la subiect!
Da-i pace, daca ti-ai batut joc de ea, ca oricum nu se mai uita la tine.
Chestia cu "iubitul foarte mult" este doar in capusorul tau, odata ce tot ce ai facut a demonstrat contrariul.
Acum cand nu o mai ai, esti disperat.
Da, stiu, este chestie de orgoliu masculin!
PS Este chiar problema ta daca apreciezi sau nu raspunsul meu. Stiu ca nu-ti place cand ti se spune adevarul in fata, dar cineva trebuie sa ti-l spuna, ca sa te trezesti la realitate.
Stii cum fac sexualistele contra cost? Vin acasa dupa ce hoinaresc toata europa in cautare de idiot, gaseste unu' si il minte ca a divortat sau a fost batuta apoi are o viata cu el. Asa si tu prinzi una care nu stie reviziile tale din trecut
O dată ce ai păstrat legătura cu fost și vorbeai cu ea nu ai cum să zici că o iubești.
KatiMe27 întreabă: