Pai atunci este un fel de "putere spirituala". adica' tu ai un fel de "dar", prin care Dumnezeu iti arata calea ce-a dreapta.Iti arata ca trebuie sa o protejezi pe prietena ta de necazuri. Dumnezeu iti arata prin vise ca trebuie sa faci un fel de indatorie. Sper ca te-am lamurit oleaca'
Sincer nu mai zic nimic.Astept oameni seriosi,cu imaginatie, si care sa nu fie falsi, daca mai exista asa ceva in Romania.Am si specificat clar ca am meditat inainte sa ma culc,mi-am eliberat toate gandurile.M-am concentrat pe prezent pana am adormit,neavand vreo conexiune cu ce s-ar putea intampla in viitor.dar ma rog, poate am fost eu prea obosit cand am scris, sau sunteti voi prea obositi ca sa intelegeti.Ambele variante imi convin sincer.
Intr-un fel dreptate ca esti frustrat,dar uneori visele chiar pot fi un semn de la Dumnezeu(mai rar).Dar daca tu mereu adormi cu gandul la ea ii logic ca o visezi. Daca tu vrei sa ai o zi cu relaxare "get a life". Incearca sa iesi in oras cu prietenii,fa un sport,fa alte chestii care chiar ti-ar putea lua gandul de la aceasta fata.Da, bun, incearca sa o protejezi mai mult fiindca orice vis are o prevenire in viitor.Bafta si sper ca am oferit oleaca' de ajutor
Anonima17191 întreabă: