| AndreyG a întrebat:

Draga TPU, buna dimineata.Am avut mici probleme cu visele.Am inceput sa nu-mi mai amintesc ce am visat, doar rareori primeam acele "Flash-uri" in timpul zilei, cand imi aminteam o mica imagine si ce reprezenta ea.Am vrut sa visez, am vrut cu ardoare si ma intrebam de ce nu-mi amintesc.Am citit mai multe articole si mi-am dat seama ca probabil mi-e frica, desi nu-mi dau seama, de ce pot gasi in subconstientul meu. Ei bine, seara trecuta, am meditat cateva minutele.Meditatie adevarata deoarece mi-am eliberat gandurile si nu mi-am mai lasat mintea sa hoinareasca cum vrea ea.De obicei, visez multe si ziua, nu doar noaptea, dar ziua imi amintesc caci sunt mai constient.Deci aceasta meditatie in care am constientizat locatia mea actuala si nu m-am mai gandit la trecut sau viitor, a avut o implicatie cel putin minora.De asemenea am pus ceasul sa sune la 5 dimineata, si sa se repete la 5:30 deoarece cele mai intense vise sunt intre orele 4-6 si asa aveam de gand sa-mi amintesc.Cand ma trezeam, nu ma miscam si nu deschideam ochii.Astfel reintram in vis imediat, si visul continua.Am folosit acest pas al "viselor lucide". Nu au devenit asa lucide dar cu siguranta eram mai constient in vis, si acesta este si motivul pentru care imi amintesc. Dupa ce m-am trezit am scris un mic jurnal pe o foaie A4 gasita.
Acum, motivul pentru care am ales aceasta categorie.In visul pe care mi-l amintesc, am invitat persoana iubita la mine.Stateam la masa din bucatarie, cu fratele meu langa mine si mama mea langa ea.Deci practic, eram la capete opuse ale mesei.Despre fratele meu nu am o parere prea buna, deci el a fost un exemplu in ceea ce urmeaza sa va spun.
Intr-o secventa a visului, ea apare in stanga mea dar intre noi sta fratele meu.Acestia vorbesc, ea pare trista, si el o saruta usor.Eu il intreb ce face, pentru ca stia ca o iubesc.Am simtit o furie sincer sa va spun.si in vis, si dupa ce m-am trezit. Dar a mai aparut o secventa in vis.Eram intr-o camera noua, nu intr-una a casei mele.Se parea a fi un pod(al casei bineinteles). Eram cu ea si mama, dar pe fratele meu nu mi-l amintesc sa fi fost acolo. Ei bine mama a scos dintr-o cutie maronie un fel de aparat pe care nu mi-l aduc aminte cu exactitate.Ideea este ca, imi da impresia a fi fost un fel de muzeu antic sau stiintific.
Cand m-am trezit la realitate, mi-am dat seama de ce visasem, in sfarsit.Am simtit acea furie, si dupa vis. Dar dupa furie, am inceput a plange de durere.Sa va spun de ce pe fratele meu il consider un exemplu, si nu executantul actual.Eu il consider, cel putin in subconstient, a fi o persoana atrasa doar de aspectul fizic.Si eu de persoane de acest tip incerc sa o protejez mereu si ma gandesc la asta.Imi amintesc ca dupa ce a vazut-o prima oara a zis "wow". deci la acest capitol nu am dubii, stiu ce inseamna. Dar am simtit in vis, dupa ce a sarutat-o, ca ea inca se gandea la mine.Cand a sarutat-o avea o privire trista ea, si dupa sarut la fel de trista.Ba mai mult, dupa sarut i s-au uscat, albit si crapat putin buzele fetei.Nu stiu sigur ce inseamna aceasta.
Acum va cer ajutorul deoarece am nevoie de o mica ghidare spirituala.Am nevoie de pace. Ce credeti voi ca inseamna acest prim si mic vis? O teama a subconstientului? Sau un semn de la Dumnezeu? Parerea mea este ca se va intampla ceva.Nu sunt sigur ce, ori la scoala, ori la bal. Unde va trebui sa fiu langa ea deoarece probabil ceva o va intrista iar un altul se va duce la ea si se va arata interesat, cand el doar va vrea sa fie cu ea datorita aspectului exterior.Cat ii urasc pe astia.
Deci, in concluzie voi ce credeti? Iertati-ma daca nu am respectat ordinea cronologica intotdeauna, sunt foarte nedumerit, ingrijorat si putin frustrat. Daca intr-adevar este un semn de la Dumnezeu, inseamna ca ar trebui sa fiu mai mult pe langa ea, si sa o apar de cei cu intentii rele.Probabil sa-i dau mai mult de inteles ca o iubesc, in mod indirect bineinteles. Dar daca este doar o teama a subconstientului, cum fac sa scap de ea. Vreau vise frumoase.Vise in care "visele se implinesc".
Iertati-ma dar va rog sa ma credeti.Trebuia sa marturisesc cuiva ce simt.Am nevoie de pareri oneste despre semnificatia visului deoarece nu sunt asa documentat in domeniul paranormalului.
Fara opinii de la oameni sceptici va rog, si fara prostii.Desi se spune ca visele sunt doar o repetare a evenimentelor din trecut sau ceva de genul, eu am credinta in ele.Sunt sigur ca au o mica legatura cu ce s-ar putea intampla in viitor. Dar cele mai multe persoane nu isi dau seama de aceasta, desi un vis le schimba modul de a gandi si probabil ii indeamna la evitarea unui dezastru.Imi cer scuze daca am unele greseli gramaticale, dar sunt pe cat de obosit, pe atat de curios in a afla ce ganditi.

Răspuns Câştigător
| Lovelykat a răspuns:

Pai atunci este un fel de "putere spirituala". adica' tu ai un fel de "dar", prin care Dumnezeu iti arata calea ce-a dreapta.Iti arata ca trebuie sa o protejezi pe prietena ta de necazuri. Dumnezeu iti arata prin vise ca trebuie sa faci un fel de indatorie. Sper ca te-am lamurit oleaca'

7 răspunsuri:
| Savy a răspuns:

SI intrebarea ta care e?

| AndreyG explică (pentru Savy):

"Ce credeti voi ca inseamna acest prim si mic vis? O teama a subconstientului? Sau un semn de la Dumnezeu? Deci, in concluzie voi ce credeti?".Mie mi se par a fi intrebari. poate ma insel, tu ce crezi?

| Savy a răspuns (pentru AndreyG):

Sincer, e asa de lung textul si atat de plictisitor incat nu am citit tot. Eu sunt mai pragmatic, merg pe ideea ca visele sunt vise si nu au nici un efect, doar ceea ce se intampla cand esti treaz iti lasa urme. Mie mi se pare logic, tu ce crezi?

| AndreyG explică (pentru Savy):

In primul rand, daca nu ai chef sa citesti astazi, nu o face.Si daca nu citesti, nu raspunde si punct.Probabil daca ai avea credinta in anumite lucruri, in dragoste si in Dumnezeu, m-ai intelege.

| Lovelykat a răspuns:

Intr-un fel dreptate ca esti frustrat,dar uneori visele chiar pot fi un semn de la Dumnezeu(mai rar).Dar daca tu mereu adormi cu gandul la ea ii logic ca o visezi. Daca tu vrei sa ai o zi cu relaxare "get a life". Incearca sa iesi in oras cu prietenii,fa un sport,fa alte chestii care chiar ti-ar putea lua gandul de la aceasta fata.Da, bun, incearca sa o protejezi mai mult fiindca orice vis are o prevenire in viitor.Bafta si sper ca am oferit oleaca' de ajutorwinking

| Savy a răspuns (pentru Lovelykat):

Ai un vot "Inteligent" de la mine.

| AndreyG explică:

Sincer nu mai zic nimic.Astept oameni seriosi,cu imaginatie, si care sa nu fie falsi, daca mai exista asa ceva in Romania.Am si specificat clar ca am meditat inainte sa ma culc,mi-am eliberat toate gandurile.M-am concentrat pe prezent pana am adormit,neavand vreo conexiune cu ce s-ar putea intampla in viitor.dar ma rog, poate am fost eu prea obosit cand am scris, sau sunteti voi prea obositi ca sa intelegeti.Ambele variante imi convin sincer.