| gi2355 a întrebat:

Draga TPU i-am facut sex oral iubitei si fiind amândoi virgini am acceptat amandoi sa o bag odata, nu tin minte sa fi iesit ceva, este posibil sa o fi lasat insarcinata? Care sunt simptomele dupa cam 1-2 zile dupa act? Tin sa mentionez ca dupa 1 zi de la act, ea acuza niste dueri in zona ovarelor, pot insemna ceva? Va rog ajutor! Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Daca introducerea penisului a fost dupa o masturbarea pealabila cu ejaculare (unde a ramas sperma pe teava), iar fata ERA in perioda fertila, are sanse sa ramana imediat insarcinata, chiar si de la 1 singura penetrare, cand penisul elimina involuntar 1-2 picaturi de sperma, suficiente pentru a fecunda ovulul.

Nu exista simptome mai devreme de 3 saptamani de sarcina!

Iar un test corect de sarcina, se poate face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala.
Durerile de ovare pot avea alta cauze, inclusiv gazele intestinale, in zona pelviana.

10 răspunsuri:
| elaventurero a răspuns:

Nu te mai juca mă! Cumpără prezervative și fă treaba calumea nu pe jumătate.

| gi2355 explică (pentru Violleta2022):

Facusem dus cu o zi inainte, iar dupa nu m-am masturbat, deci nu cred ca a ramas nimic pe teava. App, daca urinezi dupa ejaculare, poti curata intr-un fel țeava?

Stiu ca pare cam prostesc si ciudat, eu am 14 ani si iubita mea 16. Sunt curios daca sperma la aceasta varsta este la fel de concentrata ca la o varsta mai înaintată.

| Violleta2022 a răspuns (pentru gi2355):

Bineinteles ca urinatul dupa ejaculare, curata teava, dar musai si spalatul faldurilor penisului, este importanta dupa ejaculare, ca si acolo ramane sperma.

Da, sperma este la fel de concentrata ca la un adult.
eu sunt totusi nedumerita cu ce faci tu sex, ca la 15 ani ai doar o putulica, nu un penis adevarat. Chiar nu te jenezi de fata aia?

Vreau doar sa stiu daca este nevoie neapărat de o pastila de a doua zi, te rog! Si nu, nu ma jenez deoarece are 14cm...

| Crystyx1 a răspuns:

Pai n-ai de ce să te stresezi atâta timp cât nu ai ejaculat in ea nimic și doar ai introdus-o în ea fără să te termini sau să-ți curgă ceva, chiar nu
văd nici o problemă să fie. Numai să nu fi ejaculat înainte și să fi rămas sperma pe penis când ai băgat-o, atunci ar fi o problemă

| Crystyx1 a răspuns (pentru gi2355):

Mare gagicar? tragi de mult la buci?

Cam micut la 14 cm.
Folositi prezervativul, ca nu te musca!
Nu pastila de a doua zi, care o poate afecta masiv.

| Paul754880338 a răspuns:

Daca limba ar fi organul responsabil pentru sarcina atunci probabil populatia globului ar fi cel putin dubla