| Iepuricaaa a întrebat:

Draga TPU, sunt cam dezorientata. De cateva zile eu si un baiat ne cam tragem ocheade insa nu prea am luat in serios situatia. Astazi o prietena mi-a spus ca ma studia din cap pana in picioare cand eram cu spatele si in momentul cand mi-a sosit prietenul se mai uita pe furis la mine. As dori sa nu va legat de faptul ca am prieten, relatia este pe consumate, vreau doar sa stiu ce deduceti din comportamentul baiatului respectiv. Nu am observat ca se uita si la alte fete, iar atunci cand se nimerim sa fim in acelasi loc ramane cu prietenii lui si se prefac ca se bat. Funda

17 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cred ca te place

| Azµre a răspuns (pentru mona):

Crezi? Eu nu cred... atâta timp cât nu a făcut niciun pas nu văd cum să o placă...

| mona a răspuns (pentru Azµre):

Poate e timid si nu indrazneste

| Azµre a răspuns (pentru mona):

De unde... merge pe principiul femeia să facă totul. Asta e mai nou în capul bărbaților!

| Iepuricaaa explică (pentru Azµre):

A se mentiona ca am iubit si ne vede impreuna! nu prea ar avea cum sa vb cu mine

| Azµre a răspuns (pentru Iepuricaaa):

Și atunci ce te mai interesează de el? Nu tu ai zis că relația ta este pe consumate? Fie revitalizezi relația pe care o ai fie te bagi în seamă cu respectivul una din două e decizia ta.

| DracusorImpielitat a răspuns:

Clar, te place. Asa am patit si eu.

| Iepuricaaa explică (pentru DracusorImpielitat):

Pfff, nu stiu ce sa mai cred, cei de mai sus nu sunt atat de siguri

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bine că nu vă trage ti bășini.

| Iepuricaaa explică (pentru CristiDinBucuresti):

Poftim? am cerut o opinie nu sa imi spui ce faci tu sa atragi fetele

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Iepuricaaa):

Am glumit cu tine, sau nu stii de glumă?

| KoWalSky a răspuns:

Urat din partea ta...urat...chiar nu va ganditi deloc la sentimentele baietilor?

| neutrino a răspuns:

Baiatului ii plac iepurasii si nu are curajul de a recunoaste acest lucru. Topaie si tu putin in jurul lui!

| h3r a răspuns:

S-a uitat la fundul tău sexy.
Norocoaso!
Ți-ar face ceva, însă nimic serios.

| asdfghjhghkjj a răspuns:

... nu stiu ce sa spun. cam aiurea, poate te place pe tine, poate ii place cum arati, poate doar nu il suporta pe prietenul tau si vrea sa va faca rau, sunt multe si intr-adevar, prea putine semne ca sa crezi ca te place straight face

| lastride a răspuns:

laughing, imi cer scuze dar e amuzant cum descrii tu comportamentul "masculului" ( ca in documentarele alea.
Eu deduc (fiind baiat) din comportamentul lui ca este interesat de tine, oricum sunt prea mici semnele care le da, nesemnificativa, se uita la tine... daca arati bine se uita, normal, termina relatia cu actualul si dai si tu cateva semne de interes fata de el. Bafta

| lauraprestin a răspuns:

Pai din cate l-ai descris se pare ca e un copil din moment ce incearca sa te impresioneze cu "muschii lui" dar daca tie nu iti mai place de altualul si ti se pare ca el e dragut poti sa incerci