, imi cer scuze dar e amuzant cum descrii tu comportamentul "masculului" ( ca in documentarele alea.
Eu deduc (fiind baiat) din comportamentul lui ca este interesat de tine, oricum sunt prea mici semnele care le da, nesemnificativa, se uita la tine... daca arati bine se uita, normal, termina relatia cu actualul si dai si tu cateva semne de interes fata de el. Bafta
Urat din partea ta...urat...chiar nu va ganditi deloc la sentimentele baietilor?
... nu stiu ce sa spun. cam aiurea, poate te place pe tine, poate ii place cum arati, poate doar nu il suporta pe prietenul tau si vrea sa va faca rau, sunt multe si intr-adevar, prea putine semne ca sa crezi ca te place
Baiatului ii plac iepurasii si nu are curajul de a recunoaste acest lucru. Topaie si tu putin in jurul lui!
Poftim? am cerut o opinie nu sa imi spui ce faci tu sa atragi fetele
Pfff, nu stiu ce sa mai cred, cei de mai sus nu sunt atat de siguri
A se mentiona ca am iubit si ne vede impreuna! nu prea ar avea cum sa vb cu mine
Pai din cate l-ai descris se pare ca e un copil din moment ce incearca sa te impresioneze cu "muschii lui" dar daca tie nu iti mai place de altualul si ti se pare ca el e dragut poti sa incerci
Și atunci ce te mai interesează de el? Nu tu ai zis că relația ta este pe consumate? Fie revitalizezi relația pe care o ai fie te bagi în seamă cu respectivul una din două e decizia ta.