Eu, de exemplu, mă simt bine să folosesc machiaj, să stau să mă dau cu 1000 de creme; îmi place să am grijă de mine. E ok să faci lucrurile astea dacă nu neglijezi alte aspecte ale vieții, pentru că riști să devii superficial/ă.
Tu de ce mai faci duș dacă doar personalitatea contează?
Cred că exemplul meu a fost exagerat . O să dau altul: de ce se tund bărbații? Și părul lung, foarte lung, extrem de lung poate fi îngrijit corespunzător. De ce se dau cu parfum? etc
Lasa dusul ca iubita mea virtuala helen vrea sa invat gramatica acum, daca nu invat nu se casatoreste cu mine https://www.tpu.ro/......cand-nu-e/
Buna,
"Dress to impress"
Noi ne simtim mai seducatoare purtand un ruj rosu spre exemplu. Sau pur si simplu vrem sa acoperim imperfectiunile tenului cu fond de ten. In ziua de azi baietii tin cont de aspect. Noi stam mult timp aranjandu-ne ca sa puteti sa ne spuneti "frumoase". E ceva cu care noi ne obisnuim. Suntem perfectioniste.
Da, vrem. Dar noi ne indragostim de modul in care va purtati, nu de decolteu, spre deosebire de voi.
Fi serioasa, prima impresie este aspectul fizic, de asta bagati baieti in lipsa prietenelor de sex masculin, daca nu e chimia aia nu merge treaba
Mie mi-au spus multe persoane ca folosesc machiajul in exces.Folosesc cosmetice deoarece îmi place să fiu eleganta. Daca mă îmbrac frumos trebuie si sa ma machiez, nu?
Da, dar niciodata nu o sa fiu impreuna cu un baiat frumos care e prost bota
Fata inteligenta nu are importanta cand te simti atrasa de un barbat, culmea e ca chiar voi recunoasteti ca va simti atrase de barbati curvari cand vorbiti intre voi, am si eu prietene fi fara griji
Http://www.artdevivre.ro/de-ce-adora-femeile-fascistii-relationali/
Eu imi fac doar sprancenele inainte de a iesi pe strada(le am pana la jumatate ), în schimb nu fac altceva pentru a fi diferita.
Nici de îmbrăcăminte nu ma prea preocup.
Nu sunt un fals si nu vreau sa fiu ceva ce nu sunt in public.
Putin imi pasa de ce zic ceilalți si nu am nevoie sa fiu bagata in seama de vreun băiat.
Si fizicul contează, dar si personalitatea.
Pentru unii personalitatea e mai importanta decat fizicul si invers.
Depinde de persoana.
Fata de majoritatea fetelor din scoala mea nu dau doi bani pe popularitate sau machiaj.
Te inteleg, majoritatea sunt femei lipsite de valoare ce sunt obsedate sa devină fotomodele în speranta ca cineva se va uita la ele.
Nici eu nu inteleg.
Pentru a arata cat mai bine, pentru a ne simtii cat mai bine in "pielea noastra". Bineinteles ca, conteaza si aspectul exterior, nimeni nu ar accepta sa stea cu o fata foarte desteapta si educata dar sa fie neingrijita.
Daca doar asta ar consta, ai vedea cupluri de tot felul. Conteaza si aspectul, nu cred ai vrea ca iubita ta sa fie batoza / iubitul tau sa fie gras si sa o aiba de 3 cm.
Mutubal întreabă: