Este doar o reţeta a deyastrului:
Acum ţine la tine? Wow... Esenţial este însă pentru cât timp...
Acesta este "tratamentul" obişnuit pe care sunt în stare să-l ofere astfel de animale libididoase... să reuşească să te constrângă să ajungi "bic-ul" lui pentru 10 utilizări, fără mustrări din partea lui.
La sfârşit urmează să "împacheteze" frumos relaţia şi să te convingă la fel de frumos că nu mai merge...
Atunci când într-o relaţie nu se menţionează nimic legat de "relaţie serioasă", "relaţie de durată", "cerere în casatorie", orice legat de "casatorie", etc. Nu este bine!
În astfel de situaţii relaţia este sortită eşecului.
Numai fundamentarea pe principii sanatoase (legate de căsătorie), pe ONOARE, pe DEMNITATE, poate oferi relaţiei siguranţă!
Altfel, fata nu "va reuşit" decât şă-şi treacă în "C.V." faptul că a fost folosită şi că viitorul său soţ, pentru o viaţă va şti că ea s-a lăsat "folosită", o tură, două, trei, sau ani de zile...
Va fi o familie minunată şi vor trăi amândoi în pace şi linişte sufletească până la adânci bătrâneţi! De unde!
Nu exista in arhivele istoriei vreuna care sa fi ramas impreuna "pe veci"
Cine crezi ca o ia pe o fata să o creasca 10-15 ani?
Va varsta asta, un baiat nu poate dcat sa-i faca rau, sa-şi bata joc de ea, sa-i distruga familia de mai tarziu, sa o "initieze" pe caile autodistruerii...
Nu sunt curve... sunt niste copii care au pasit pe o directie gresita din cauza lipse de educatie in primul rand.
Ce stapanire are ea? Sau ce bază poate avea şi poate pastra intr-un copil, la varsta la care ea inca mai crede in Mos Crăciun (înţelegi ideea...)?
Băiatul ăsta nu vrea decât să te folosească o vreme, pentru ca apoi să scape de tine ca de „un obiect de unică folosinţă"!
Sall eu am 13 ani Nu nu mi se par curve dar daca faci sex de la virsta asta e periculos te sfatui sa nu-ti incepi viata sexuala de la 14 ani incearca sa rezisti fornicatiei
Inafara riscurilor, mi se par si curve, le mananca de la 14 ani...
Daca acel baiat vrea sa le-o traga de la varsta aia, iti dai seama ca nu vor ramane pentru toata viata impreuna...E absurd. Ea are 14 ani si el cam tot atat, mai sunt 60 de ani sa zicem de stat impreuna, tu chiar crezi in povesti?
Daca te referi la tine si cineva ti-a zis ca o sa iubeasca pe veci si ca nu e nicio prooblema in a face sex la varsta de 14 ani sa stii ca te minte rau de tot.nu-ti distruge zilele intrand in ceva din care nu mai poti iesi.
daca nu e vorba de tine, sa stii ca nu prea exista cazuri in care sexul la 14 ani sa duca la o relatie stabila, sau la casatorie (poate doar in cazul tiganilor).
Sincer mie mi-ar place ca iubita mea sa isi inceapa viata sexuala cu mine, chiar daca are 14 ani nu vad care este problema, pana la urma tot o sa o faca. Ce conteaza daca o face la 14 ani sau la 18 ani?
Le consider doar blege.ele sunt fetele care umplu acest site cu intrebari.Nu exista „pe veci„.
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile voastre. Voi lua in considerare aceste lucruri inainte sa fie prea tarziu.
Si atunci de ce sa o faca de la 14 ani, cand are toata viata inainte?
Daca tine la sanatatea ei, sa isi inceapa viata sexuala doar dupa 18 ani!
Am si eu in scoala asemenea specimene, dar acum nu este treaba mea sau a altora ci a lor, ce fac cu viata lor nu conteaza(apropo pe unde sunt curvele astea as vrea sa le *** si eu
Frate asta cu sanatatea este doar o porcarie pentru a tine fetele cat mai cuminte posibil, nu patesti nimic stiu multe fete care au facut-o la 14-15 ani si acum au 19-20 si nu au patit nimic.
Pai da, ca tu ai efectuat studii peste studii pentru a ajunge la concluzia asta.
Ai vazut si tu cateva fete de 19-20 de ani ce si-au incep viata sexuala la 14-15 si ti s-au parut sanatoase. Nu ai de unde stii daca e chiar asa, sau daca mai intarziu nu o sa aiba probleme de sanatate din cauza asta.
Sau poate ele au avut pur si simplu noroc sa fie printre cele ce nu au nicio problema.
Lasa-ma sa ghicesc... Esti cumva baiat?
Mi se pare mai normal sa faci sex la 14 ani decat sa crezi ca o sa ramai pe veci cu baiatul cu care esti la 14 ani .
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: