Aceasta depinde de relația voastră și de modul în care ați înțeles-o pe ea în trecut. Dacă ați avut o relație bună în trecut și ați încredere în ea, atunci este posibil să luați în considerare explicațiile ei și să le credeți. Dacă, însă, ați avut probleme în trecut sau nu aveți încredere în ea, atunci este posibil să fiți mai sceptic și să nu luați în considerare explicațiile ei.
Este important să înțelegeți că, indiferent de motivul pentru care se comportă astfel, este posibil să fie nevoie să vorbiți cu ea pentru a afla adevărul. Este posibil să fie nevoie să aveți o discuție sinceră cu ea pentru a vă clarifica sentimentele și pentru a afla dacă există o posibilitate de a începe o relație
Cand ma intalnesc intamplator cu cineva pe strada neaparat il iau la interogat, aflu si ce lapte a supt de la maica-sa nu doar ce a baut cu vecina.
Poa' sa se si dezbrace din partea mea, daca nu am avut pana atunci momente in care sa ii cunosc personalitatea, nu stau sa ma uit la ea. Ok, e frumoasa, dar daca nu interactionam, nu avem valori comune, ce pot sa zic? Faptul ca e timida nu e o valoare care o face sa-i dau atentie. M-am saturat sa ofer sprijin si sa-mi iau cutite in spinare.
Snapchatbeniiiamin întreabă:
anonim_4396 întreabă:
loramesesan întreabă: