| Anailyn a întrebat:

Dragii mei, am si eu o rugaminte la voi, de curand mi-am inceput viata sexuala, si as vrea sa ii zic mamei vestea intr-un mod ok, cum sa incep? ce sa fac? Precizez ca am o relatie de 3 ani si am 18 ani

Răspuns Câştigător
| Raiiiisa a răspuns:

Poti sa ii spui fata nici o retinere, exprimate liber spunandu-i exact asa cum s-a intamplat.Te va intelege si te va aprecia pentru ca multe fete ascund asta de propriile mamestraight face

15 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Ii spui ca ai o relatie de lunga durata, el te-a asteptat cat ai vrut, tineti unul la altul, si ati facut-o, si ca nu regreti. Oricum o sa te inteleaga, nu te speria.

| Azµre a răspuns:

Normal, pur și simplu discuți cu ea și îi spui adevărul nu ai ce pierde!

| Anailyn explică:

In primul rand vorbeste frumos pentru ca eu am vorbit cat se poate de frumos cu voi, si in al doilea rand, ii normal pentru ca trebuie sa ii spun, ii mama si ar trebui sa stie deoarece asa e normal. Daca tu esti anormal, iti inteleg intrebarea

| RecKinul a răspuns:

Oricum e destul de posibil ca parintii tai sa fi observat ceva tine fiindca si ei au fost la varsta ta in situatia ta chiar daca au trait in alta epoca. Chiar nu ai de ce sa te ascunzi, oricum nu au ce sa-ti faca, esti la varsta majoratului adica raspunzi personal pentru greselile pe care le faci.

Răspuns utilizator avertizat
| Anailyn explică (pentru vandrei):

Ha ha ha... stai linistit ca nu se pune problema asta, insa nu vreau sa se inteleaga mesajul meu gresit, sa ii pot spune ok.

| tinasong a răspuns:

Ii spui intr-o discuie deschisa si sincera, e mama ta si trebuie sa stie astfel de lucruri, plus ca iti poate oferii si sfaturi.

Răspuns utilizator avertizat
| tinasong a răspuns (pentru vandrei):

In opinia mea orice persoana are nevoie de cineva caruia sa ii spuna si din partea cui sa primeasca sfaturi, niciodata nu esti prea matura incat sa nu ai nevoie de sfatul nimanui, uite-te si tu vandei cate fete majore raman insarcinate din greseala si fac avorturi aruncadn fatul la cosul de gunil sau mai stiu eu pe unde, in caz de asa ceva mama te poate ajuta.

| DeidaraXR1 a răspuns (pentru Raiiiisa):

De ce pana mea taicamiu imi pune lacatul cand ii zic ca ma vad cu cineva?!?!?!?!?!?!?

| Oana92 a răspuns:

Eu tot nu reusesc sa inteleg de ce vreti sa spuneti asta parintilor! Aveti nevoie de aprobari sau de incurajari, sau vreti sa isi imagineze ce si cum faceti in pat de fiecare data cand iesiti cu partenerul...

| doc69 a răspuns:

Daca asa simti tu ca trebuie sa ii spui mamei fa-o la oi cafea introducere..intreab-o cum a fost la prima iubire si cum a fost cand a facvut ea prima data. daca e prea inchisa atunci spune-i deschis ca ai intrat intr-o noua experienta in viata ta si ca ai aflat cum este si ca ai nevoi fiziologice ca orice adult de altfel..nimic deosebit in asta.

| Anailyn explică (pentru Oana92):

Fiecare om din lumea aceasta este diferit, dar daca tu nu comunici cu parintii tai asta nu inseamna ca toti suntem la fel. Sunt de acord cu parerea tinasong pentru ca fiecare om are nevoie de un sfat. Eu nu mi-am dorit la intrebarea mea sa vina altcineva cu o alta intrebare, insa daca doresti un raspuns ti l-am dat!

| Anailyn explică (pentru doc69):

Iti multumesc de ajutor, sa stii ca mi-ai oferit o idee. Nu pot spune ca mama este genul de femeie inchisa, mai degraba rusinoasa, nu am aut curajul sa deschid reodata sub acesta si nu stiu cum sa ii spun acest lucru, deoarece este alt tip de persoana. Mi s-ar parea normal ca si mama sa stie nu doar pr mele si de aceea am decis sa pun aceasta intrebare, iti multumesc inca odata

| doc69 a răspuns (pentru Anailyn):

Cu multa placere si drag daca ti-am putut fi de folos