Foarte adevarat. Ai pus punctul pe i spunand aceste lucruri. Dragostea isi are sursa in sentimentele pentru partener si cu cat sentimentele sunt mai puternice si mai adevarate cu atat dragostea este este mai pasionala.
Hmm. Sexul este mai mult de distactie, nebunie, adrenalina, placere, uneori si... ceva mai putin placut.
Dragostea este un act care reprezinta iubire, tandrete, pasiune, placere, putere si protectie, barbatul stand deasupra femeii - semn ca o protejeaza.
Ca fiind femeie, o fire sensibila aleg dragostea, pentru ca nu as intretine relatii sexuale cu cineva pentru care nu simt nimic. Si sunt sigura ca nu sunt singura care are aceasta opinie.
Multumesc, apreciez sinceritatea ta.
Foarte adevarat. Ai pus punctul pe i spunand aceste lucruri. Dragostea isi are sursa in sentimentele pentru partener si cu cat sentimentele sunt mai puternice si mai adevarate cu atat dragostea este este mai pasionala.
Sex, deoarece eu nu sunt adeptul sexului cu orice neica nimeni ce mi-ar putea aparea in cale. Asadar, sexul la mine implica dragoste inainte.
Mhm, dar nu confunzi?
Avand in vedere ca ai zis ca, nu preferi sa o faci cu orice neica( daca am inteles bine), atunci intelegem ca nu prea alegi sex.
Dragostea o faci cu cineva pe care o cunosti, ai sentimente pentru persoana respectiva. In ultima parte da, ai dreptate, sexul implica dragoste inainte.
Nu confund, doar ca nu am darul scrierii si nu intotdeauna ideile care mi se par bune apar la fel de bune pe hartie sau pe Internet. Leag-o de faptul ca sexul implica dragoste, asadar dragostea vine inainte (confuzia) insa tot la sex se rezuma totul. Sa fim seriosi, nu suntem stane de piatra intr-o relatie ce are ceva durata si e serioasa.
Bun, bun, bun.
Aici mi-a placut cum ai argumentat.
E diferenta mare.
Dragostea este un sentiment puternic intre doua persoane ce se inteleg foarte bine, se atrag fizic, vor mai mult decat prietenie.
Dar in ziua de astazi, toti cred ca dragostea e cea care se face in pat.
Sexul e atunci cand te simti atras fizic de o persoana si vrei sa i-o tragi.
Idem, bravo Neinteresantule.
Totusi, tu ce preferi?
Iubirea. Dragostea e trecatoare.
Mhm, referitor la intrebarea mea, sunt sigura de faptul ca ai alege dragostea.
Desigur.
Intrebarea este cea pana in semnul intrebarii (? ). Deci ce alegi, dragoste sau sex?
Intrebarea e urmatoarea : Ce cauti aici daca nu raspunzi? Si nu e intocmai o intrebare, ci doar conversam, argumentam anumite pareri, de care tu duci lipsa, vad.
Waw! ce caut eu aici? pai am fugit de la gradinita si am venit sa fac prezenta...
Se vede.
Se vede sau se si simte? tu simti ceva?
Simt ca mirosi...a prostie.
Se pare ca ai simtul f bine dezvoltat! asta este singura ta calitate sau mai ai si altele?
Calitatiile se las descoperite, apoi apreciate. Asa ca nu se zic.
Tu poti mai mult de atat, sau preferi sa te bagi singur in seama?
Resursele mele sunt nelimitate baby.dar nu se pun pe tapetul numit TPU. oricand sunt disponibil la o discutie in privat. daca imi promiti ca in cei 7 ani de acasa ai invatat sa scrii...
OK, inteleg.
Am invatat sa scriu si sa socializez, am primit o educatie foarte buna de care sunt mandra. Atata timp cat tu intelegi ce iti scriu, nu ar trebui sa te intereseze altceva.
Am prins esenta, nici nu incercam sa deviez discutia.nu fi suspiciosa! ne putem vedea la un suc dar numai la vara...
Ma bucur ca ai prins esenta, asa poate te abti alta data.
Take care!
Alui abti ii lipseste un i.dar se admit greselile tinand cont ca vorbim limba romana! cat despre abtinut, e cam greu, se lasa ca ten uscat si riduri!
Bai omule', dar tu te "citesti" si pe tine? Nu prea cred.
Lasa-ma tu cu aceste greseli minuscule de ortografie, stai in banca ta. Daca ai ceva de comentat, raporteaza-te la intrebare si continutul acesteia, nu la o oarecare Lovely .
Mi s-a pus pata pe tine, faina melodie, nu-i asa? sunt cu geana pe tine! asta ca sa nu zic ca imi esti draga, sic!
Nu inteleg.
Adevarul ca atunci cand nu vrei sa intelegi ceva, te faci ca nu intelegi!
.
..raspunsuri de copii! dragostea sau sexul e tot una.te implici emotional in ambele cazuri.nu am aauzit intre parteneri de o relatie dragastoasa ci una sexuala, nu am auzit de drgoaste orala ci sex oral, nu am auzit de dragoste anala ci de sex anal.si toate astea se petrec in viata unui cuplu.care se iubesc! lasati tampeniile!
"te implici emotional in ambele cazuri" nu stiu cati ani ai, dar gresesti aici.
Cand faci sex cu o prostituata, te implici emotional? Nu prea cred.
Mai exista prieteni cu beneficii, unde este vorba doar despre sex. Nu sentimente, nu obligatii, nimic.
Cand faci dragoste, o faci cu pasiune, insetat de dorinta de a-ti satisface partenerul pentru ca il iubesti.
Sex, o faci ca simti nevoia sa dai la buci si atat. Ramane doar o activitate care te duce pe culmile fericirii.
Este o diferenta, mai bine lasa-te tu de astfel de intrebari, macar pana inveti care este diferenta intre sex si dragoste.
Bla,bla,bla! chiar vrei sa stii cati ani am? nu are sens, cred ca ti-ai inghiti limba! sa auzim de bine!
Oamenii urati aleg dragostea. Oamenii frumosi aleg sexul, pentru ca au cu ce.
M-ai facut urata .
Si daca am cu ce, dar nu aleg sex, asta e posibilitate?
Vreau sa vad cat de frumoasa esti
Ti-am zis, sunt urata.
Da, stiam ca esti urata. Multumesc de confirmare
Cu placere, tipic masculin.
CE? Tipic masculin?! Deci nu se mai poate! Iti declar RAZBOI!
Iar incepem ?
Esti din Sibiu?
Esti pe aproape, de ce?
Verile eu le petrec in Sibiu. Tu de unde esti?
Caldut, foarte aproape.
Imi dai id-ul tau pe privat? Mi-ar placea sa mai vorbim
Imi dai tu mesaj .
Pai dragostea te ajuta sati intelegi partenerul si sexul ii dezvaluie duritatea ca nu e asa de tandru ca la dragoste
AAlinaaa întreabă:
Georgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii întreabă: