anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dragostea trece prin stomac?

Răspuns Câştigător
nony
| nony a răspuns:

Sintagma asta a fost scoasa pe vremea lui Ceausescu, sau cel mai bine in ¨vremea saraciei¨.acum,stomacul ca stomac. dar dragostea trece pe la gat, pe la mana, pe la ce conduci, pe unde dormi (daca nu are 4 etaje si piscina interioara).la draq a mai construit-o?
Parerea mea, dragostea e mult mai ¨scumpa ¨

20 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde de lungime. laughing

| Fifi a răspuns:

Cu siguranta laughing

| SweetCandy a răspuns:

Enigma... u iti numesti "instrumentul" dragoste?
opa...rolling on the floorrolling on the floor
trece, trece...si trece bine de totrolling on the floor

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

La felul intai, pentru a continua cu desertul: patul. sau pe unde ne apuca. In tot timpul asta este de dorit sa treaca si prin inima, sa se manifeste si la nivelul sentimentelor orgasmatice. Apoi, daca inca sunt fericita si cand ma trezesc dimineata sa ii vad chipul, i think i just hit the jackpot! Apoi, cafeaua, micul dejun, impartit pareri despre ziua ce a venit, pupat, orgasm, dus, pupat, imbracat, fugit in "jungla" zilei. Ne vedem iarasi la cina, de auzit, ne auzim!

Am scris basme mai, nu mai visati!

| cutie a răspuns:

Micadoctorita, nu stiu...la mine de obicei trece dar numai la iubirile mari si mai lungi de o saptamana...happyde obicei o relatie stabila "trece prin stomac"
Sper ca ti-am fost de ajutor! O seara cu bucuri alaturi de prieteni sau familie iti doresc!happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sigur ca da, dragostea de mincare trece prin burdihan, ai dreptate laughing

Stefan
| Stefan a răspuns:

DA! Cum poti sa faci dragoste daca esti flamand. IA bea mata daca nu te superi o cana cu vin rosu si baga la bord o fripturica si sa vezi ce bine o duci cu nevasta! Nu trebuie sa o inveti cu narav ca o sa vrea portie dubla.Sa aveti parte de dragoste dragalasilor.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Da, sigurlaughing

| mikella a răspuns:

Pentru mine nu. dragostea o simt cu adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

| rap4life a răspuns:

Dragostea trece prin stomac doar daca ai pl mare laughing by ombladon

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Da, in sensul ca Ea trebuie sa stie bucatari destul debine pentru ca el sa nu fie atras si de calitatea de buna bucatareasa a alteia, pe langa nuri... plus, mereu, dupa o masa gustoasa, gatita de cea draga tie, viata si dragostea e mai frumoasa! Mai intreba si pe vreo matusa, bunica, sa vezi ce zic!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Da, in sensul ca Ea trebuie sa stie bucatari destul debine pentru ca el sa nu fie atras si de calitatea de buna bucatareasa a alteia, pe langa nuri... plus, mereu, dupa o masa gustoasa, gatita de cea draga tie, viata si dragostea e mai frumoasa! Mai intreba si pe vreo matusa, bunica, sa vezi ce zic!

| girl16flo a răspuns:

Parerea mea este ca dalaughing

| sorin a răspuns:

Cred ca dahappy

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Se spune ca da, dragostea trece prin stomac.

| Parintele a răspuns:

Da, cand foamea intra pe usa dragostea sare pe geam.

| lostcontrol12 a răspuns:

Nu..trece putin mai joslaughing)

| mynameiselena a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floor)))))))

Întrebări similare