Cand consideri tu de cuviinta. Important este sa ii dai ei o stare de siguranta, sa nu creada ca vrei sa o "ataci" de a doua zi. Nici prea mult nu cred ca trebuie sa astepti. Mie mi s-ar parea ciudat (a se citi "dubios") daca prietenul meu tot nu m-ar invita la el dupa 1 an (un exemplu exagerat, fireste...)
Puna ce iti spune te iubesc sau cand te simti pregatit sa o inviti. Pot prime o fundita te rog.
Oricand, depinde si de varsta voastra. daca aveti sub 19-20 s-ar putea sa fie paranoia crezand ca vrei sa o inviti pentru a ''manca popcorn si a viziona un film bun''
Dupa cateva luni bune de relatie.Atunci cand simti ca te iubeste si nu sta cu tine din interes sau alte motive.
Cand vrei u
eu mi-am facut revelionu la iubitu meu acasa dupa 2 luni dupa ce ne-am combinat si amn stat 3 zile dar nu a incercat vre`o intentie de a face sex sau ceva de genu.si o poti invita si u cand vrei dar nu sa sari pe ea de indata ce`o vezi in pat
O poti chema cand crezi tu ca e bine. Daca are incredere in tine o sa vina.Eu am fost la prietenul meu dupa o luna si nu a incercat sa imi faca nimic. Cel mai indicat ar fi sa nu incerci nici tu sa ii faci ceva.
AlexEjmecheru întreabă: