| DiannaDi a întrebat:

Dupa cat timp dupa ce ne-am cunoscut, ar trebui sa il intreb pe un barbat despre intentiile pe care le are cu mine? Stiu ca el ar trebui sa deschida subiectul. Dar daca el nu o face iar eu am o nesiguranța, dupa cat timp pot sa il intreb eu ca sa nu par disperata sau ca il presez?

5 răspunsuri:
| BullseyeShot a răspuns:

Intențiile ar trebui să fie "fixate" în primele întâlniri. Poți să aduci subiectul pentru a nu pierde timpul degeaba în cazul în care ăla nici nu are intenții serioase.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i nici o graba, ca-l pui pe fuga daca-l intrebi de intentii.
Dupa 6-12 luni, dar pana atunci iti dai si singuar seama daca se comporat frumos si serios cu tine, sau vrea doar sex si destrabalare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crezi că ești vreun bărbat care merge la întâlnire cu intenția " merg sa mi găsesc nevasta "? laughing Toți merg in ideea de a face sex, iar dacă asta merge bine de multe ori poate, zic poate, se gândesc la mai mult... Așa că dacă abia v ați cunoscut, exista șansă ori sa nu știe ce vrea ori să știe că vrea doar sex laughing

| DiannaDi explică (pentru anonim_4396):

Si daca vrea doar sex, chiar daca s-a intamplat si asta intre noi, ar mai iesi cu mine prin oras de mana?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DiannaDi):

Nu am de unde sa stiu. Depinde de el asta.